Geri Dön
Haftalık burç yorumları (18 Eylül - 24 Eylül 2023)

Haftalık burç yorumları (18 Eylül - 24 Eylül 2023)

18 Eylül 2023 - 24 Eylül 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

18 Eylül 2023'te yeni haftaya Ay, Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Haftanın ilk günü iş yoğunluğunuz artabilir. Finansal kaynaklarınızı artırabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

19 Eylül 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Hisleriniz yoğunlaşabilir. İç sesinize kulak vermeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Günün en önemli açısı Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek karşıtlık açısı olacak. Eğitim, seyahat gibi konularla ilgili bir karar aşamasındaysanız net bir karar vermekte zorlanabilirsiniz. Net kararlar vermeden önce doğru analizler yapmalısınız.

20 Eylül 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerine doğru Ay, Yay burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Ani girişimler içine girebilirsiniz. Gün içerisinde sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Toplantı ve eğitimlere katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

21 Eylül 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecek. Kişisel eğitiminizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yeni bir eğitime kayıt olabilirsiniz. Gün içerisinde konuşmalarınızda fevri ve tartışmacı bir tavır sergileyebilirsiniz. İçinizden geçen her şeyi söylememeli ve yanlış anlaşılmaların önüne geçmelisiniz.

22 Eylül 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Sabah saatlerinde güne pozitif bir başlangıç yapabilirsiniz. Öğleden sonra gündeminizde seyahat, toplantı veya eğitim gibi konular varsa bunlarla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir.

23 Eylül 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğle saatlerine doğru Venüs ve Şiron arasında olumlu açı gerçekleşecek. İkili ilişkilerde ve finansal konularda yaşanılan sıkıntılar çözümlenebilir. Gökyüzü sorunların çözümlenmesi için fırsatları karşınıza çıkartacak.

24 Eylül 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Karar verdiğiniz konularda harekete geçmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili takıntılarınız oluşabilir. Yeni hobiler edinmek isteyenlere gökyüzü destek veriyor. Bir kursa kayıt olabilirsiniz. Maddi konularda kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Aile içi maddi konular yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Dengede kalıp tartışmalardan uzak durmalısınız.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sigorta, ödeme ve finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları karşınıza çıkabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları ilginizi çekebilir, felsefeye merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir, yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler önceliğiniz olabilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sigorta, ödeme ve finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları karşınıza çıkabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları ilginizi çekebilir, felsefeye merak duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın sağlığıyla daha da yakından ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler önceliğiniz olabilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sigorta, ödeme ve finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir.

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili gelişmeler olabilir. Yeni bir aşk ilişkisine başlayabilir ya da partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın sağlığıyla daha da yakından ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler önceliğiniz olabilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ev ve aile içi iletişim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili gelişmeler olabilir. Yeni bir aşk ilişkisine başlayabilir ya da partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın sağlığıyla daha da yakından ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ev ve aile içi iletişim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili gelişmeler olabilir. Yeni bir aşk ilişkisine başlayabilir ya da partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirler ve harcamalarınız gibi bütçe konularına odaklanabilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ev ve aile içi iletişim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri dış görünüşünüzle daha yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları ilginizi çekebilir, imajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirler ve harcamalarınız gibi bütçe konularına odaklanabilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları ilginizi çekebilir, imajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirler ve harcamalarınız gibi bütçe konularına odaklanabilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyalleşmek isteyebilir, sosyal grupların faaliyetlerine katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları ilginizi çekebilir, imajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konularıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyalleşmek isteyebilir, sosyal grupların faaliyetlerine katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Balık

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları önceliğiniz olabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına öncelik verebilir, felsefeye merak duyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler olabilir ve yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyalleşmek isteyebilir, sosyal grupların faaliyetlerine katılabilirsiniz.

Benzer İçerikler