Geri Dön
Haftalık burç yorumları (21 Ağustos - 27 Ağustos 2023)

Haftalık burç yorumları (21 Ağustos - 27 Ağustos 2023)

21 Ağustos 2023 - 27 Ağustos 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

21 Ağustos 2023'te yeni haftaya Ay, Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Ani beklenmedik olaylar, değişimler, patlamalar, depremler, kalp krizleri vakalarında artış görülebilir. Finansal konularla ilgili köklü değişiklikler meydana gelebilir.

Haberin Devamı

22 Ağustos 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatlerinde Ay, Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Merkür gezegeni Retro hareketine başlamadan önce durağan pozisyonuna geçiyor. Günün en önemli açılarından birincisi Retro Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek kare açı olacak. İkincisi ise Mars ve Neptün arasında gerçekleşecek karşıtlık olacak. Sert tartışmalardan ve olayları büyütmekten kaçınmalısınız. Aile içi yaşanabilecek gerginliklerden uzak durmalısınız.

23 Ağustos 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal çevrenizden elde edeceğiniz gelirlerinizde azalma olabilir. Ödemelerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik problemler karşısında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Enfeksiyonların neden olduğu hastalıklarda artış yaşanabilir.

Haberin Devamı

24 Ağustos 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yay burcuna geçiş yapacak. Merkür Başak burcunda Retro hareketine başlıyor. Merkür'ün temsil ettiği sözel ve yazılı iletişim, toplantılar, teknolojik aletler, sinir sistemi, kulak rahatsızlıkları gibi konularda sorunlar yaşanabilir. Merkür retrosu 16 Eylül 2023'te sona erecek.

25 Ağustos 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek trine açı olacak. İşiniz ve kariyerinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için yeni sorumlukların altına girebilirsiniz.

26 Ağustos 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün içinde ikili ilişkilerle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Ortak iş yaptığınız kişilerle anlaşmazlıklar çıkabilir.

27 Ağustos 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn karşıtlığı olacak. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün geçirebilirsiniz. Cilt sorunları, alerji ve egzama görülebilir. Diş ve kemik ağrıları ve sorunları yaşanabilir. Kendinizi gün içerisinde ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Beklenmedik ani harcamalarınız olabilir.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi günü ikili ilişkilere ağırlık verebilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar masaya yatırılabilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Salı ve çarşamba günleri sigorta, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları önünüze çıkabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına ağırlık verebilir, felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir iş projesi üzerine çalışmalar yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sigorta, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Pazar günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları önünüze çıkabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına ağırlık verebilir, felsefe konularına merak duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. İkili görüşmeleriniz artabilir. Pazar günü sigorta, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi günü aile içi iletişim ve evinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Aslan

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir ve dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Pazar günü sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları dikkatinizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Pazar günü aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir sürece girebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları ilginizi çekebilir, imajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konularına ilgi duyabilir, imajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir projeye dahil olabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları masaya yatırılabilir. Salı ve çarşamba günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilir, toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Pazar günü fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konularına ilgi duyabilir, imajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konularında gelişmeler yaşanabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına ilgi duyabilir, felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları masaya yatırılabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Çözüme kavuşmamış miras konuları varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları karşınıza çıkabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına ilgi duyabilir, felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Pazar günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

Benzer İçerikler