Geri Dön
Haftalık burç yorumları (24 Nisan - 30 Nisan 2023)

Haftalık burç yorumları (24 Nisan - 30 Nisan 2023)

24 Nisan 2023 - 30 Nisan 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

24 Nisan 2023'te yeni haftaya Ay, İkizler burcunda hareket ederken başlayacağız. Günün en önemli açısı Retro Merkür'ün Mars ile sekstil açı yapması olacak. Akşam saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçiş yapacak. Gün içinde uzun zamandır ilgilenmediğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yapılacak anlaşmalarda ve ortaklıklarda problemler çıkabilir. Akşam saatlerinde ödemeler ve bankacılık işlemleri ile ilgilenilebilir.

Haberin Devamı

25 Nisan 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn arasında sekstil açı gerçekleşecek. Gün genelinde yoğun çalışma temposu içerisinde olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı alıp kariyerinizde farkındalıklar yaratabilirsiniz.

26 Nisan 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Ortak yapılacak işlerde sorunlar oluşabilir. Maddi konularda partnerinizden destek alabilirsiniz. Kariyer konularında gelişmeler yaşanabilir. Bir kısım bekarlar aradıkları aşkla karşılaşabilir.

27 Nisan 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Mars ve Şiron arasında gerçekleşecek kare açı olacak. İlişki kurduğunuz insanlarla tartışma veya bir kavga yaşanabilir. Maddi kaynaklarla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Sosyal ortamlarda beklenmedik sıkıntılar yaşanabilir.

Haberin Devamı

28 Nisan 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içinde Ay'ın gezegenlerle yapmış olduğu etkileşimler sosyal alanlarda gerginliklere neden olabilir. Ödemelerle ilgili gecikmeler yaşanabilir. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklı gecikmeler ve tartışmalar yaşanabilir.

29 Nisan 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Başak burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek sesktil açı olacak. İkili ilişkilerde beklenmedik problemler yaşanabilir. Duygu patlamaları yaşanabilir.

30 Nisan 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Maddi kazançlarla ilgili bir gelişme yaşanabilir. Hastaneye gidebilir, bir bakımevini ziyaret edebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Ayak kemikleri ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Psikolojik takıntılar içinde olabilirsiniz.

Koç

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkilerde iletişim odaklı olabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular önceliğiniz olabilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilir ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yaratıcı yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günü finansal kaynaklarınızı planlayabilirsiniz. Harcama ve bütçe planlaması yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgilenebilir, iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medyada geçirdiğiniz zaman artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular önceliğiniz olabilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Benmerkezci hareket edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerlere önem verebilirsiniz. Kazanç ve ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Pazar günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi günü sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir.

Başak

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular ilgi alanınıza girebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyer konuları önceliğiniz olabilir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri arkadaş gruplarınızla sosyalleşebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular odak noktanız olabilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Pazar günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işlere önem verebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili hassasiyetler görülebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir.

Oğlak

Pazartesi günü günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Pazar günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları karşınıza çıkabilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Pazar günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yatırım konuları ilginizi çekebilir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir.

Benzer İçerikler