Geri Dön
Haftalık burç yorumları (24 Temmuz - 30 Temmuz 2023)

Haftalık burç yorumları (24 Temmuz - 30 Temmuz 2023)

24 Temmuz 2023 - 30 Temmuz 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

24 Temmuz 2023'te yeni haftaya Ay, Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün ilk dakikalarında Merkür ve Uranüs arasında kare açı gerçekleşecek. Gün içerisinde beklenmedik sert tartışmalar ya da kavgalar yaşanabilir. Daha önce duymadığınız sözlerle karşılaşabilirsiniz. Ağızdan çıkanı duymanın önemli olduğu bir gün yaşanabilir. Adli süreçler yaşamamak için tartışmalardan uzak durmalısınız.

Haberin Devamı

25 Temmuz 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Sosyalleşeceğiniz yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. İş toplantıları, davetler ve ailenize zaman ayırmak için mücadele edeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

26 Temmuz 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendi içinize dönüp yaşadıklarınızı içselleştirmek isteyebilirsiniz. Yoğun bir çalışma ortamında bulunabilirsiniz.

27 Temmuz 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açıları Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı ile Merkür ve Venüs kavuşumu gökyüzünde yerini alacak. Ailenizle birlikte beklenmedik seyahat kararı alabilirsiniz. Yurt dışı ile ilişkileri olanlar hayatlarında hızlı gelişmeler yaşayabilir.

Haberin Devamı

28 Temmuz 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün ilk saatlerinde Ay, Yay burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Maddi konularla alakalı, eğitimler, seyahat gibi konularla ilgili beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Maddi kayıplardan ve kırıcı konuşmalardan uzak durmanız gereken bir gün geçirebilirsiniz.

29 Temmuz 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Öncelikle sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir gün olacak. Aceleci tavırlarınızla sağlığınıza zarar veren sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle kemik sağlığınıza önem vermeli ve cilt alerjilerine karşı dikkatli olmalısınız.

30 Temmuz 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Beklenmedik maddi kayıplara ve dolandırıcılara karşı temkinli olmalısınız. Aile içinde yapılan harcamalarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

Koç

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilere ağırlık verebilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları dikkatinizi çekebilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına ağırlık verebilir, felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi ve salı günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın sağlığıyla yakından ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilere ağırlık verebilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cuma ve cumartesi günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Pazar günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları dikkatinizi çekebilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları ağırlık verebilir, felsefe konularına merak duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi ve salı günleri sanatsal yeteneklerinizle ya da hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisine yelken açabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilere ağırlık verebilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Pazar günü sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri aile ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri sanatsal yeteneklerinizle ya da hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda olaylar yaşanabilir. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkilere ağırlık verebilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aile ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sanatsal yeteneklerinizle ya da hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın sağlığıyla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğunun yaşanacağı günlerden geçebilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri aile ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Pazar günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri dış görünüşünüzle daha da yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları dikkatinizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğunun yaşanacağı günlerden geçebilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Pazar günü aile ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi sürecine girebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları dikkatinizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları karşınıza çıkabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğunun yaşanacağı günlerden geçebilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları dikkatinizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konularına ağırlık verebilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları masaya yatırılabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları dikkatinizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ağırlık verebilirsiniz. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına öncelik verebilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir, terfi konuları masaya yatırılabilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar hastalıklarıyla ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Çözüme kavuşmamış miras konuları varsa bunlara ağırlık verebilirsiniz. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular önceliğiniz olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konularına odaklanabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına ağırlık verebilir, felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir ya da yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Pazar günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilir, toplantılara katılabilirsiniz.

Benzer İçerikler