Geri Dön
Haftalık burç yorumları (25 Eylül - 1 Ekim 2023)

Haftalık burç yorumları (25 Eylül - 1 Ekim 2023)

25 Eylül 2023 - 1 Ekim 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

25 Eylül 2023'te yeni haftaya Ay, Oğlak burcu ile başlıyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay, Kova burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açıları Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Ani kazalara ve tehlikelere karşı dikkatli olmalısınız. Sağlık konularında problemler ortaya çıkabilir. Denge kayıpları nedeniyle ayak kırılmaları yaşanabilir. Dikkatli ve temkinli olmalısınız. Günün ikinci önemli açısı Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu açı olacak. Akşam saatlerine doğru güzel haberler alabilirsiniz. Karşınıza fırsatlar çıkabilir.

Haberin Devamı

26 Eylül 2023'te Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde beklenmedik duygusal tepkiler verebilirsiniz. Kendinizi güvenli ve konforlu bir alanda hissetmeyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili problemler ortaya çıkabilir. Maddi ve manevi olarak zorlanabilirsiniz. Partneriniz veya eşinizle var olan bir sorununuz var çözebilirsiniz.

27 Eylül 2023'te Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay, Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün içerisinde kendinizi ifade etmek istemeyebilir, iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Bacak ve ayaklarınızla ilgili sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

28 Eylül 2023'te Ay, Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Merkür ve Şiron arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Kendinizi yoğun iş temposu içerisinde bulabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Meditasyon çalışmaları için uygun bir gün olacak. İkili ilişkilerinizde beklenmedik sorumluluklar alabilirsiniz. Yeni anlaşmalar ve sözleşmelere imza atılabilir.

29 Eylül 2023'te Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay, Koç burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı saat 12.57'de gerçekleşecek 06°00' Koç burcunda Dolunay olacak. Anın yükselen burcu Yay burcu olacak. Taşınma, seyahat, ilişkilerde ani bitişler, aldatılmalar, evliliklerde sorunlar ortaya çıkabilir. Doğa olayları ya da kazalar yaşanabilir.

30 Eylül 2023'te Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasındaki olumlu açı olacak. Gergin enerjilerin hissedildiği bir gün yaşanırken akşam saatlerinde yaşanacak olan bu açı, önceden aldığınız fakat Merkür retrosu ile birlikte ilgilenemediğiniz sorumluluklarınızın tamamlanması için fırsat sağlayabilir.

1 Ekim 2023'te Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabaha doğru Ay, Boğa burcuna geçiş yapacak. Günün önemli açıları Mars ve Uranüs ile Ay ve Güneş arasında gerçekleşecek Uranüsyen açılar olacak. Duygularınızın sesini dinleyip ani kararlar alabilirsiniz. Aldığınız kararlarla ilgili hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız yoğun iş temposu sebebiyle sağlık problemleri yaşayabilir.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konularla karşı karşıya kalabilirsiniz. Pazar günü gelirlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konularla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi ve salı günleri günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlarla yollarınızı ayırabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Pazar günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlarla yollarınızı ayırabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Pazar günü işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir iş projesi üzerine çalışmalar yapabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Günlük işlerinizle ilgili yarım kalan konuları tamamlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cuma ve cumartesi günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlarla yollarınızı ayırabilirsiniz. Pazar günü seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Avukatınızla varsa bir görüşme yapabilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla işiniz üzerine görüşmeler yapabilirsiniz. Pazar günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Pazar günü eşiniz veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle daha çok ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konulara odaklanabilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın onun bakımıyla ilgilenebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular önceliğiniz olabilir. Finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Eğer varsa yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular ön plana çıkabilir, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular odak noktanız olabilir. Cuma ve cumartesi günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular ön plana çıkabilir, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Benzer İçerikler