Geri Dön
Haftalık burç yorumları (28 Ağustos - 3 Eylül 2023)

Haftalık burç yorumları (28 Ağustos - 3 Eylül 2023)

28 Ağustos - 3 Eylül 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

28 Ağustos 2023 Yeni haftaya Ay, Oğlak burcunda hareket ederken başlıyoruz. Akşam saatlerinde Ay, Kova burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün içerisinde aile, örf ve adetlerimizi ilgilendiren konular karşınıza çıkabilir. Ailenizde veya evinizde köklü değişiklikler yaşanabilir. Aile bireylerinizden birisinin evden taşınması, il ve ülke değişiklikleri olabilir. Bazılarınız aile büyüklerinizi ziyaret etmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

29 Ağustos 2023 Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Çocuklarınız varsa onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Borsa da spekülasyonlar olabilir. Maddi kayıplara dikkat edilmelidir. Duygusal anlar yaşanabilir. Özgürlük isteği görülebilir. Bazılarınız aşk hayatında sıkıntılarla karşılaşabilir.

30 Ağustos 2023 Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. İkili ilişkilerde beklenmedik ayrılıklar yaşanabilir, maddi kayıplara karşı dikkatli olunmalıdır. Ödemeler dengesini iyi kurmanız gerekmektedir. Hobilerinize zaman ayıramayabilirsiniz. Eski aşklarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde varsa çocuklarınızın sağlığına dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

31 Ağustos 2023 Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Balık burcunda meydana gelecek dolunay olacak. Saat 04:35 de gerçekleşecek dolunay da yükselen burç Aslan olacaktır. İkili ilişkilerde ben sen çatışmaları, duygusal takıntılar, ego problemleri, sert ve sivri dilli tartışmalar yaşanabilir. Gizli ilişkiler açığa çıkabilir. Maddi kayıplar yaşanabilir. Sağlıkla ilgili konularda problemler yaşanabilir. Enfeksiyonlarda artış görülebilir.

1 Eylül 2023 Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Koç burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Sağlık konuları ön planda olacaktır. İkili ilişkilerde tartışmalar yaşanabilir.

2 Eylül 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. İkili ilişkilerde beklenmedik tavırlar, tartışmalar yaşanabilir. Problemler ortaya çıkabilir. Maddi gelirlerde sıkıntılar görülebilir. Ayrılıklar yaşanabilir.

3 Eylül 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. İkili ilişkilerde yaşanabilecek olası olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır. Konuları sakin kalarak çözüme ulaştırma yoluna gidilmelidir. Akşam saatlerinde ödemeler, krediler, maddi kaynaklarınızı ilgilendiren konularda planlamalar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Boğa

Pazartesi günü seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Salı ve çarşamba günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Benzer İçerikler