Geri Dön
Haftalık burç yorumları (3 Temmuz - 9 Temmuz 2023)

Haftalık burç yorumları (3 Temmuz - 9 Temmuz 2023)

3 Temmuz 2023 - 9 Temmuz 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

3 Temmuz 2023'te yeni haftaya Ay, Oğlak burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı saat 14:38'de Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay olacak. Anın yükselen burcu Akrep burcu olacak. Dolunay sorumluluklarınızın farkına varmanız için enerjisini yeryüzüne gönderecek. Sabır ve disiplinli çalışmak ya da yeni eğitimlere başlamak önceliğimiz olabilir, seyahatlere çıkabiliriz. Kardeşler ve yakın çevreyle aranızdaki ilişkide zaman zaman gerginlikler yaşanabilir.

Haberin Devamı

4 Temmuz 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Kova burcunda hareket etmeye başlayacak. İş toplantıları ve iş seyahatleri yükünüz artabilir. Kişisel eğitiminize ağırlık vermek isteyebilirsiniz.

5 Temmuz 2023'te Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde olumsuz duygu durumuna girebilirsiniz. İkili ilişkilerde tartışmalardan uzak durmalısınız. Kendinizi özgür ve marjinal davranışlar içerisinde bulabilirsiniz. 5-7 Temmuz arasında Güneş-Sirius kavuşumu etkili olacak. İnançlarınız doğrultusunda dua edebilir, dilek dileyebilirsiniz. Yeni bir iş başlangıcı yapmak isteyenler bu zamanı kullanabilir.

6 Temmuz 2023'te Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Balık burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açıları Merkür ve Şiron arasında gerçekleşecek kare açı ile Mars ve Neptün arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacak. Güneş-Sirius kavuşumu kesinleşecek. Bu süreçte ağızdan çıkan sözlere dikkat edilmeli.

Haberin Devamı

7 Temmuz 2023'te Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Anlaşmalar için uygun bir zaman dilimi yaratılabilir.

8 Temmuz 2023'te Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Koç burcunda hareket etmeye başlayacak. İletişim yoğunluğu yaşayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Varsa kardeşinizle, yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili çözümlenmesi gereken bir konu varsa bunu halledebilirsiniz.

9 Temmuz 2023'te Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz ne varsa bununla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Koç

Pazartesi ve salı günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle yakından ilgilenebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi ve salı günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili yeni haberler duyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlarla yollarınızı ayırabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cuma ve cumartesi günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Pazar günü seyahate çıkabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular önceliğiniz olabilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cuma ve cumartesi günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Pazar günü işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili yeni olaylar olabilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular önceliğiniz olabilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Pazar günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili yeni olaylar olabilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular önceliğiniz olabilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Pazar günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konulara ağırlık verebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili yeni olaylar olabilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular önceliğiniz olabilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular ön planda olabilir, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili yeni olaylar olabilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle yakından ilgilenebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olabilir, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle yakından ilgilenebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Cuma ve cumartesi günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olabilir, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle yakından ilgilenebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Pazar günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olabilir, finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Benzer İçerikler