Geri Dön
Haftalık burç yorumları (5 Haziran - 11 Haziran 2023)

Haftalık burç yorumları (5 Haziran - 11 Haziran 2023)

5 Haziran 2023 - 11 Haziran 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

5 Haziran 2023'te yeni haftaya Ay, Yay burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabah saatlerinde Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek karşıt açı olacak. Maddi ve manevi konularda sıkıntılar yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde problemler çıkabilir.

Haberin Devamı

6 Haziran 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içinde Ay'ın konumlarına göre ikili ilişkilerde beklenmedik iletişim problemleri yaşanabilir. Ego çatışmalarıyla karşı karşıya kalınabilir.

7 Haziran 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Kova burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün içerisinde ikili ilişkilerde sıkıntılar yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde maddi kayıplar yaşanabilir. Aile içi yaşanan olayları büyütme eğilimine girebilirsiniz.

8 Haziran 2023'te Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda çatışmalar ve kavgalar yaşanabilir. Gün içinde hobilerinizle ilgilenmek, çocuklarla zaman geçirmek için güzel fırsatlar oluşacak.

Haberin Devamı

9 Haziran 2023'te Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ortaklık ve yeni anlaşmalar imzalayabilirsiniz.

10 Haziran 2023'te Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Hayallerinizi dile getirebilirsiniz. Bazılarınız hayallerini gerçekleştirmek için yatırım fırsatı yakalayabilir. Sözleşme fırsatlarını iyi değerlendirmek gerekir. Ani harcamalar karşınıza çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Yoğun temponuzun içerisinde yorgun hissedebilirsiniz.

11 Haziran 2023'te Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Koç burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün iki önemli açısı haftanın son gününe damgasını vuracak. İlk açı öğle saatlerinde Merkür ve Plüton arasında gerçek olumlu açı olacak. Hayatınızda değiştireceğiniz konularla alakalı yardım alabilirsiniz. Bu konularla ilgili iletişiminiz artabilir. İkinci açı ise akşam saatlerinde Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek kare açı olacak. Maddi olarak sıkıntılarınız ve harcamalarınız artabilir.

Koç

Pazartesi ve salı günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi ve salı günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konuları gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gelişmeler yaşanabilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri sosyalleşebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular karşınıza çıkabilir.

Benzer İçerikler