Geri Dön
Haftalık burç yorumları (6 Kasım - 12 Kasım 2023)

Haftalık burç yorumları (6 Kasım - 12 Kasım 2023)

6 Kasım 2023 - 12 Kasım 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

6 Kasım 2023'te yeni haftaya Ay, Aslan burcunda hareket ederken başlayacağız. Akşam saatlerinde Ay, Başak burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek trine açı olacak. Özellikle maddi kaynakların artırılması için değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ortak iş yapanlar yeni kararlar alabilir.

Haberin Devamı

7 Kasım 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek trine açı olacak. Hayallerinizi gerçekleştirmek için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Fırsatları değerlendirmeyi unutmamalısınız. Özellikle yurt dışı konuları, eğitim ve seyahat gibi konularda fırsatlar kapınızı çalabilir.

8 Kasım 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam ediyor. Öğle saatlerinde Ay, Terazi burcuna geçiş yapacak. Ortak işlerde başarı ve fırsat karşınıza çıkabilir. İkili ilişkilerde gelişmeler yaşanabilir. Maddi ve manevi değerlerde beklenmedik gelişmeler meydana gelebilir.

9 Kasım 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli gezegen kombinasyonlarından birincisi gecenin ilk dakikalarında Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek 150 derecelik açı olacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek sekstil açı ikinci önemli kombinasyon olacak. Bu kombinasyona üçüncü olarak Güneş ve Şiron arasında gerçekleşecek 150 derecelik açı olacak. Beklenmedik fırsatlar kapınızı çalabilir. Gökyüzündeki açılar aşk ve para fırsatları karşınıza çıkabilir. Hak ettiklerinize ulaşabilirsiniz. Güzel haberler alabilirsiniz. Şanslı bir dönemdesiniz, şansınıza güvenmelisiniz.

Haberin Devamı

10 Kasım 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı olacak. İletişimde problemler, engellenmeler, soğuk ve yüzeysel iletişim şeklini beraberinde getirebilir. Günün geneli ise Ay'ın almış olduğu açılar gelir ve harcamalar dengesinin korunması gerektiğini gösterecek.

11 Kasım 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçiş yapacak. Beklenmedik ödemeler, giderler, harcamalar çıkabilir. Ani bir seyahate çıkabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar özellikle cilt hastalıkları, kemik ve dişlerle ilgili problem yaşayanlar sağlıklarıyla ilgili hassasiyetler yaşayabilir.

12 Kasım 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Mars ve Uranüs karşıtlığı olacak. Bu açı bela çıkartan, kaza eğilimli olaylara sebep olabilecek, sinirli, aksi ve kontrolsüz insanlarla ve olaylarla karşılaşabileceğiniz bir duruma zemin yaratabilir. Yangın ve patlamalara karşı dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi günü yaratıcı yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler önceliğiniz olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konulara odaklanabilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkilere öncelik tanıyabilir, sevdiklerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aile içi iletişim ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler odak noktanız olabilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri aile içi iletişim ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi günü kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüz ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ile ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Pazar günü aile içi iletişim ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrolleri yaptırmak üzere hastaneye gidebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konularını masaya yatırabilirsiniz. Pazar günü yakın çevreniz ile ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü arkadaş gruplarıyla sosyalleşeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları odak noktanız olabilir.

Akrep

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Pazar günü fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları odak noktanız olabilir. Yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Pazar günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konularına odaklanabilirsiniz. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir.

Balık

Pazartesi günü rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Özellikle bu dönemde sağlığınıza daha çok dikkat etmelisiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler odak noktanız olabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. Pazar günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları önceliğiniz olabilir. Yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Benzer İçerikler