Geri Dön
Haftalık burç yorumları (8 Mayıs - 14 Mayıs 2023)

Haftalık burç yorumları (8 Mayıs - 14 Mayıs 2023)

8 Mayıs 2023 - 14 Mayıs 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

8 Mayıs 2023'te yeni haftaya Ay, Yay burcunda hareket ederken başlıyoruz. Hareketli bir hafta bizleri bekliyor. Günün ilk saatlerinde Venüs ve Plüton arasında Uranüsyen bir açı gerçekleşecek. Ortak yapılan işler ve ortak gelirlerde beklenmedik problemler yaşanabilir. Gün içinde özellikle yatırım konularıyla ilgili ani kararlar verilebilir. İkili ilişkilerde ben-sen çatışması yaşanabilir.

Haberin Devamı

9 Mayıs 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatlerinde Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Sağlıkla ilgili özellikle boğazda hassasiyetler oluşabilir. Diş ve kemik ağrısı yaşanabilir. Günün en önemli açısı Güneş-Uranüs kavuşumu olacak. Bu süreçte aani kararlar alabilirsiniz. Hayatınızda beklenmedik olaylar yaşanabilir.

10 Mayıs 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içinde yoğun iş temposu içerisinde olabilirsiniz. İş yerinizde kazançlarınızı artırabilecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aile büyükleri ile ilgili problemler yaşanabilir. Trafikte dikkatli olmalısınız. Harcamalara ve ödemelere dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

11 Mayıs 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Kova burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek zorlayıcı açı olacak. Maddi ve manevi değerler, finansal kaynaklarda beklenmedik sıkıntılar gelişebilir.

12 Mayıs 2023'te Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Retro Merkür ile Satürn arasında gerçekleşecek açı olacak. Uzun zamandır görmediğiniz bazı erkek dostlarınızla karşılaşabilir ve birlikte eski günleri yad edebilirsiniz. Babanızla ilgili anılarınız hafızanızda canlanabilir. Gün genelinde hizmet verdiğiniz veya aldığınız kişilerle aranızdaki iletişime dikkat etmelisiniz.

13 Mayıs 2023'te Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün önemli iki açısından birincisi Retro Merkür-Venüs sekstil açısı olurken, ikinci önemli açı ise Venüs ve Satürn trine açısı olacak. Özellikle ikili ilişkilerde ortak noktalar bulunup keyifli zamanlar geçirilebilir. Yakın çevrenizle yoğun iletişim kuracağınız bir gün geçirebilirsiniz.

14 Mayıs 2023'te Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Özellikle iletişim yönünden gergin olabilirsiniz. Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Çocuklarla ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili problemler yaşanabilir.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi günü seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Eğer varsa davalarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Salı ve çarşamba günleri kariyerinize odaklanabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Salı ve çarşamba günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitiminize önem verebilirsiniz. Eğer varsa davalarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Perşembe ve cuma günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve pazar günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlarla yollarınız ayrılabilir. Perşembe ve cuma günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve pazar günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitiminize önem verebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular önceliğiniz olabilir. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitiminize önem verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular önceliğiniz olabilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlarla yollarınız ayrılabilir.

Başak

Pazartesi günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili olaylar meydana gelebilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir.

Terazi

Pazartesi günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konulara odaklanabilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınıza odaklanabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular önceliğiniz olabilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olabilir ve finansal planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kendinizi ön plana çıkartmak ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konulara ağırlık verebilir, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenize daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüze vakit ayırabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular önceliğiniz olabilir, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinizi ön plana çıkartmak ve dış görünüşünüze odaklanmak isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular odak noktanız olabilir, finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü kariyerinize odaklanabilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular karşınıza çıkabilir.

Benzer İçerikler