Geri Dön
Kova burcunda Yeni Ay bizi nasıl etkileyecek?

Kova burcunda Yeni Ay bizi nasıl etkileyecek?

11 Şubat 22:07 saatlerinde 23° Kova burcunda Yeni Ay deneyimleyeceğiz. 18 ile 28° arasında sabit burçlarda (Boğa, Aslan, Akrep, Kova) gezegenleri olanları olumlu etkileyecek. Hava ve ateş elementine olumlu açı yapacağından planlarını daha rahat yürütecekler...

Elgin Kaplan
Elgin Kaplan

Yeni ay dönemlerinde beklentimiz ve arzumuzda taze bir enerjiye ve başlangıca ihtiyaç duyarız. Yeni olan bir niyetin tohumunu ekeriz. Geliştirmek için Hilal fazdan sonrasına ihtiyacımız var. Yeni Ay an haritasına göre; Asc terazi lordu Venüs ile birlikte Satürn, Jüpiter, Merkür, Ay ve Güneş Kova burcunda 5'inci evde yer almış. 5'inci ev halkın genel motivasyonunu gösterir. Sosyalleşmeye, özgürleşmeye, keyif veren şeylere olan ihtiyaçları ön plana çıkarıyor fakat Mars ile Uranüs’e kare açı, sağlık gündemi nedeniyle sitemli ve gergin geçebilir.

Haberin Devamı

İnternet aşkları, arkadaşça başlayan tanışmaların aşka dönüştüğüne bu dönemlerde sıkça rastlayabiliriz. Kalbi boş olanlar bu dönemde uzun vadeli fakat birbirleriyle kavga ve rekabetin de içinde olacağı iniş çıkışlı bir gönül ilişkisine başlayabilirler. Yeni başlangıçlar ve eski aşklar birbirine karışacak. Venüs, Jüpiter ve Satürn birleşimi bu dönemlerde başlanan aşkları uzun kılar, yabancı kültür teması hakim. Kendinde olmayan kültüre adapte olmaya çalışmak, birbirinden bilmediği şeyler öğrenmek, birbirine öğretmen/rehber olmak isteyeceğiniz başlangıçlar olacaktır.

Eğer burcunuz bunlardan biriyse...

5'inci ev sanat, girişim, hobiler, spekülasyon, çocuklar, bize keyif veren her şeyi gösterir. Yaratıcılıkta herkesten farklı olan marjinal fikirleri, projeleri, yaratıcı yönlerinizi kullanabilirsiniz. Yeni Ay'da Juno ve Güney düğüm Yay burcu kavuşumu yer alıyor. Kader bağı gibi gördüğünüz ve koptuğunuz kişilerden dönüşleri getirir. Öte yandan karşılaşmanın tesadüf olmadığı bir anlam aradığınız ilk etapta sizi heyecanlandıran şehir, ırk, mezhep yönünden farklı kültüre sahip biriyle karşılaşma verecek. Merkür, Venüs, Jüpiter ile sekstil açıda. Düğün ve nişan konuşmaları, proje ve iş kutlamaları, iş birlikleri olumlu yönden kişilerin gündemini oluşturur. 16° kavuşum yapan Juno ve Güney düğüm, 13° ile 19° arasında Yay, İkizler, Koç, Aslan, Kova burcunda gezegeni olanlar olumlu etki altında.

Haberin Devamı

Sessizlik zor!

Kova yığılmasının bir araya geldiği noktada sessizlik beklenemez. Anlık krizler, öfke patlaması, beklenmedik gelişmeler ile kendinize verilen değeri sorgulayıp sabit koşulları değiştirmek adına karar düşüncesine gidebilirsiniz. Kova, Satürn ve Uranüs yönetiminde hem zamanı hem geleceği kapsar. Yaşadığınız önem taşıyan konuda geçmiş ve mevcut durumu karşıdan izleyip gelecek vaat etmiyorsa bununla ilgili radikal karar aşamasında olacağınızı gösteriyor. Bazılarınız yenilenmeye, eski düzeni kırıp yenisini oluşturmaya niyet edeceksiniz.

İniş çıkışlı bir dönem

An haritasında 5'inci ev hareketli. Ülke açısından sanatçılarla ilgili konular, çocuklar, genç kızlar, kadınlarla ilgili eskiden gündem olmuş haberlerin tekrar öne çıkmasını ve bu dönemde gündeme gelen yeni olayın ise devam niteliğinde olacağını gösteriyor. Kova antisciada Akrep'e yansır. Yani insanların birleşmesi, kitlelerin hareketliliğine ve akabinde krizli olaylara dikkat çekiyor. Borsa, dijital para ile ilgili konular biraz iniş çıkışlı olacak. Ani değişen hava olayları ve doğa hareketleri görülebilir. Gökyüzünde kova burcunda olan yığılma, dünyasal açıdan yeni bir gelecek inşa etmek, bunun için bir şeyler denemek, ileri teknoloji, astronomi, astroloji, yeni keşifler, mucitler, bilimsel çalışmalar, bilim insanlarının ön planda olacağı bir dönem olacak. Merkür gerilemesi kova burcunda 22 Şubat’a kadar devam ettiğinden siber saldırılar gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Kova Yeni Ay’ı Türkiye’nin 9'uncu evinde yer alırken, Milli Uzay Programı Projesi gündeme geldi. Ülke açısından Türkiye’nin natal Satürn ve Merkür’e destek açı yapacak olan Transit Jüpiter, Mart ayından itibaren bilim, keşifler, teknoloji, dış ticaretle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağımızı gösteriyor.

Haberin Devamı

Gelin burçlara etkisine Molatik olalım...

YÜKSELEN KOÇ

Yeni Ay arkadaşlık alanınızda gerçekleşecek. Bu dönem sosyal yaşama en ihtiyaç duyduğunuz dönem olacak. Arkadaşlarınızla ileride yapmak istediğiniz şeylerin planını kurabilirsiniz fakat maddi yönden kendinizi duruma ayarlamak için çaba harcarsınız. İnternetten ve sosyal ağ gruplarından yeni dostlar edinirsiniz. Konuşmadığınız bir arkadaşınızla yeniden bir iletişim olsa da sonrasında istikrarlı ilerler mi tartışılır. Eski bir arkadaşınızdan gelen haberler olabilir. Kalbi boş olan Koçlar internetten tanışmalar yaşayabilir veya arkadaş olarak gördüğü biriyle bir akışa kapılmak isteyebilir. Burası gelecek alanı, kova ideallerinize bir vizyon getirecek, belki kaçırdığınız bir fırsatı yeniden gündeme getirecektir. Seminer, konferans, topluluğu kapsayan bir alanda hareketlilikler söz konusu olabilir, planlar ivme kazanır sonrasında. Yarım bıraktığınız işlere yoğunlaşın.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

Kariyer alanında gerçekleşecek Yeni Ay, atılım yapmak istediğiniz konuda bir hareketlilik verir fakat gerileyen Merkür’den dolayı taze girişimlerinizi, belki üst yöneticiyle geleceğinize yönelik, terfi veya maaş artışı gibi konuşmaları ve iş değiştirmek, istifa etmek istiyorsanız bununla ilgili düşünceyi Retro bitiminden sonraya bırakın. Babanızla, evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili hallolmamış eski mevzular da yeniden aktifleşebilir. Enerji biraz daha koşuşturmalı geçebilir.

YÜKSELEN İKİZLER

İstediğiniz bir alanda eğitim almaya niyetlenebilirsiniz. Akademik planlar, yüksek lisans gündemi oluşturacak, en azından geleceğe yönelik yeni planlar devreye girecektir. Önceden başlatılan hukuksal süreçte hareketlilik olabilir. Yurt dışına veya uzak bir şehre yolculuk planı yapabilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan veya eşinizin kardeşiyle diyalog sorunları veya iletişim kopuksa bir haber gündeme gelebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerde hareketlilik belki kaçırılan bir fırsat tekrar yakalanır.

YÜKSELEN YENGEÇ

Yeni Ay kredi, borçlar, nafaka, sigorta, devlete ait vergi gibi borçları ve elinize geçmesini beklediğiniz para konusu hareketlendirecek. Merkür gerilemesi de aynı alanda olacağı için kredi çekmek istiyorsanız erteleyin, devlete ait borçları sorgulayın, arkadaşınıza borç verirken bir düşünün çünkü sonrasında gerilebilirsiniz. Miras gibi bir konunuz var ise haber getirir bu süreç. Bir yakının ameliyatı gündeme gelebilir. Kalıplaşan ve tabu haline gelen meseleyi aşmak için ilerleme kaydedebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Yeni Ay’da evlilik, birliktelik, ortaklık ilişkilerini gündeme getirecek. Bazı birlikteliklerin geleceği konuşulur, belki söz, nişanla ilgili hareketlilikler, ailelerin tanışması gündeme gelir. Geçmiş aşkları, birliktelikleri karşınıza çıkaracak. Davet, kutlamayla ilgili hareketlilik devreye girer. Birliktelikte veya evlilikte olan sorunlar masaya yatırılır bazı ilişkiler rest çekebilir. Ticaretle ilgili işlerde ortaklık, anlaşma durumları da hareketlenir, aslında kalıcı da olur fakat Merkür gerilemesi olduğundan ortaklık anlaşmasını Merkür retrosundan sonraya bırakın.

YÜKSELEN BAŞAK

Yeni Ay’da yeni bir işe girmeyi isteyebilir, eğer önceden başvuru yapmışsanız haber gelebilir veya kaçırdığınız bir fırsatı yakalayabilirsiniz. Çalışıyorsanız iş arkadaşlarıyla aranızda geçen yanlış anlamadan kaynaklı alınganlıklar olabilir. Yaptığınız işin üzerinden birkaç kez daha geçebilirsiniz, zihin biraz dalgın olur. Hastane işleriniz gündeme gelir. Bu dönemde ötelediğiniz kontrolleri yaptırmanız sağlığınız açısından olumlu sonuç verir. Varsa evcil hayvanınızın sağlığı hassaslaşabilir. Hem bir işte çalışıp hem de akademik kariyer yapmak isteyenler fazla çaba gösterecek bu süreçte.

YÜKSELEN TERAZİ

Yeni Ay keyif aldığınız işlere yoğunlaşmanızı sağlayacak. Yeni girişim, projeler, sanatsal ve yaratıcılık alanları, dijital olarak yapılan işlerin ön plana çıkmasını gösterir. Bazı fırsatların karşınıza çıkmasını gösteriyor. Yarım kalan işlerinizi tamamlamaya çalışın. Çocuğunuz varsa onun gelişimiyle yakından ilgilenmek, geleceğiyle ilgili planlar yapmak söz konusu olabilir. Yeni aşklar ve eski aşkların karşınıza çıkmasıyla karşılaşabilirsiniz. Tatil planları şimdiden hareketlenir ve ilerisi için plan yapılır. Bu dönem içinde borsa ve spekülasyondan uzak durun, riskli olabilir.

YÜKSELEN AKREP

Aile içi meseleler çok hareketli. Ev içinde eski meseleler konuşulacak, geçmiş defterler açılacak biraz daha. Yuva alanında süregelen problemler varsa özgürlük ihtiyacından dolayı ayrı bir eve çıkmak aklınızdan geçebilir. İlişkisi olanlar bu dönemde aileyle birlikte olduğu kişiden dolayı gerginlik yaşayabilir ve çaba gösterir. Bazılarınız mülk, arsa satın almaya niyetlenebilir. Ev, semt ve şehir değişimleri gündeme gelir.

YÜKSELEN YAY

Yakın çevrenizle etkileşim gündemde. Kuzenleriniz, kardeşlerinizle birlikte seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Kiminiz bu dönemde merak ettiği bir konuda eğitim almaya niyetlenebilir. Yazı yazan, çizim yapanlar için bu dönem verimli geçer, kimsenin aklına gelmeyen marjinal fikirleri somuta dökebilirsiniz. Yarım bırakılan işleri tamamlamaya çalışın. Ehliyet almak isteyenler, araçla ilgili veya genel evrak, belge, imza işleri gündeme gelebilir. İş alanında diyalog problemini ve çalışmalarda çabayı beraberinde getirir.

Kova burcunda Yeni Ay bizi nasıl etkileyecek

YÜKSELEN OĞLAK

Kişisel kazancınızda olumlu hareketlilikler mevcut. Banka işleri gündeme gelir, kripto para, gayrimenkul, altın, birikimlerinizle çeşitli yatırımlara odaklanabilirsiniz. Merkür gerilemesi de olduğu için yatırımları içsel yönden harekete geçirin, araştırın fakat uygulama kısmını retrodan sonraya bırakın. Kaybettiğiniz değerli bir eşyayı bulabilir, hak ettiğiniz alamadığınız bir para elinize geçebilir. Yeteneğinizi geliştirmek adına eğitim alabilir, yeteneğinizden para kazanabilirsiniz. Aşk konularında ise öz değerinizi biraz sorgulayacağınız bir geçiş olabilir.

YÜKSELEN KOVA

Yeni Ay kişisel alanınızda olacak. Beden sağlığınızı düşünüp kilo vermek isteyebilirsiniz. Saçınız, giyim tarzınız, kişisel bakımınız ön planda olacak fakat bu dönemde yeniden uzak eski deneyimlere dönmek daha olumlu olur. Çevre koşullarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bağımsızlık adına ipleri elinize alacaksınız. Sorunlu giden bağları içsel yönden koparmayı düşünebilirsiniz, bu ilişkiniz, arkadaşınız veya ailenizle ilgili olabilir.

YÜKSELEN BALIK

Yeni Ay’da iç dünyanıza yoğunlaşacaksınız. Herkesten, her şeyden kendinizi yorulmuş hissedip inzivaya çekilebilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa ve yeni tanışmışsanız kimseye duyurmadan gizleyebilirsiniz. Platonik aşklar da gündeme gelir, hatta platonik birinden mesaj alabilirsiniz. Çok ön planda olan biriyseniz bu dönemde işlerinizi perde arkasından yürütebilirsiniz. İş alanından, yakın çevrenizden ve gündelik yaşamda gördüğünüz niyetini belli etmeyen kıskanç kişiler varsa falso verecek, sözlerinden ve tavırlarından anlayacaksınız. Arkanızdan dönen işler varsa hissedersiniz veya karşınıza çıkar. Bu dönemde hayır işi yapmak, birine yapılan maddi veya manevi destek ruhunuza iyi gelir. Hastane işleriniz varsa rutin kontrollerinizi ihmal etmeyin zaten sistem kendini hatırlatır.

Benzer İçerikler