Geri Dön
Prens George'un beşinci yaş günü anısına yeni fotoğrafı yayınlandı

Prens George'un beşinci yaş günü anısına yeni fotoğrafı yayınlandı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en genç mensuplarından olan Prens George'un beşinci doğum günü şerefine Kensington Sarayı, Twitter hesabından küçük prensin yeni bir fotoğrafını paylaştı.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

2018 senesi, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin yılı oldu diyebiliriz. Aileye yeni bir ufaklığın ve Meghan Markle'ın katılmasıyla, nisan, mayıs ve haziran aylarının tümünde derdi tasayı kenara bıraktık, İngiliz Kraliyet Ailesi'ni konuştuk.

Haberin Devamı

Prens William ve Kate Middleton çiftinin ilk çocuğu olan Prens George, 22 Temmuz'da 5 yaşına girdi. Tahtın üçüncü varisi olan George'un beşinci yaş günü anısına Kensington Sarayı, minik prensin yeni ve şirin bir fotoğrafını şu notla paylaştı:

"Cambridge Dük ve Düşesi, beşinci yaş günü anısına Prens George'un yeni bir fotoğrafını paylaşmaktan mutluluk duyar. Güzel mesajlar için herkese teşekkür ederiz."

Prens George'un yeni fotoğrafındaki giysisi, göze çarpan ilk detay. Küçük prens aynı kıyafeti, nisan ayında dünyaya gelen erkek kardeşi Louis'nin temmuz ayı başında gerçekleşen vaftiz töreninde de giymişti. Gömleğin fiyatı 260 TL, çorabı ise 44 TL civarında.

Sterlin kuru üzerinden düşünürsek Prens George'un kıyafetleri kraliyet ailesi mensubu için oldukça ucuz sayılabilir.

Haberin Devamı

Küçük George'un doğum gününün Karayipler'de kutlanacağı söyleniyor. William ve Kate'in çocukları ile beraber Karayipler'deki Mustqiue Adası'nda tatil yaptığı biliniyor.

2018 yılı Prens George için yoğun geçiyor sayılabilir. Küçük George'un bu yıl yeni bir kardeşi daha oldu, okula başladı ve Buckingham Sarayı'nda Kraliçe 2. Elizabeth'in doğum günü için çekilen balkon fotoğrafında yer aldı.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler