Geri Dön
'Geleceğin Starı' için çok geç kalınmadı mı?

'Geleceğin Starı' için çok geç kalınmadı mı?

Gün geçmiyor ki bir yarışma programı daha ekran serüvenine başlamasın... Evet, genellikle ekranda izlediğimiz yarışma programlarının odak noktası müzik olsa da bu kez durum farklı. 'Geleceğin Starı' adlı yarışma programında her hafta bir konsept belirlenecek. 16 yarışmacı her hafta bu belirlenen konseptte oyunculuklarını sergileyecek. Peki böyle bir yarışma programı için gerçekten çok geç kalınmadı mı sizce?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Ekranda yer alacak

'Geleceğin Starı' yakında ekran yolculuğuna Star TV'de başlayacak. Format, televizyon dünyasına yeni yüzler kazandırmaya hedefliyor. 'Geleceğin Starı' olacak kişi önümüzdeki sezon Star TV ekranında yer alacak.

Sinerji daha önemli

Jüride kimler var? Hamdi Alkan, Nurgül Yeşilçay ve Fırat Parlak var. Ne aşırı heyecanlandıran ne de aşırı "Bana ne ya" dedirten bir jüri. Ama önemli olan isimlerden ziyade ortaya çıkacak olan sinerji.

'Türkiye'nin Yıldızları' gibi

Bu program ve format aslında yıllar önce Show TV'de yayınlanmıştı. 'Türkiye'nin Yıldızları' adını taşıyan ve 2004 yılında yayınlanan program da tıpkı 'Geleceğin Starı' gibi oyunculuk çıkışlı bir yarışma programıydı.

Beren Saat, Engin Akyürek...

Hatta ve hatta 'Türkiye'nin Yıldızları' adını taşıyan programda Beren Saat, Engin Akyürek gibi şu anda oldukça popüler isimleri izlemiştik. Hem Saat'le hem de Akyürek'le bu programda tanışmıştık.

Ne kadar cezbediyor?

Gelelim işin 'çok geç kalındı' boyutuna... Gelecek dijitaldeyken ve artık ciddi ciddi televizyon izlemek yerine internetten video izlemeye geçiş yapmışken bir genç için 'televizyon ekranında olursunuz bak, kaçırmayın' demek ne kadar cezbedici mesela?

'İnternet' teklifi

"Bir internet dizisinde başrol oynayacaksın, çektiğin dizi İskandinavya'da da yayınlanacak" gibi daha geniş perspektiften ve vizyondan bir ödül belirlense daha 'buram buram 2018' olunmaz mıydı?

Eskiyen bir vaat

"Televizyon mu kaldı?" demiyoruz. Ama büyük ödül olarak "Ekranda olacaksın" gibi bir vaatte bulunulmasını fazlasıyla eski ve hatta geç kalınmış buluyoruz.

Neden hala eski kalıplar?

Gelecek dijitalde ve yeni nesil gümbür gümbür geliyor. Geçmişi şimdiyle birleştirip geleceğe yönelik adımlar atmak varken neden hala eski kalıplar üzerinden ilerliyoruz?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler