Geri Dön
'Göz6'dan tanınan Ecem ve Ramazan Survivor'a gider mi?

'Göz6'dan tanınan Ecem ve Ramazan Survivor'a gider mi?

Survivor'a katılacak isimlerin aylar öncesinden teker teker açıklanması artık neredeyse kanıksadığımız bir heyecan. 20 yıl önce Survivor'ın bu kadar heyecan yaratacağını düşünebilir miydik? Elbette hayır. Ama artık Türk televizyon tarihinin vazgeçilmezleri arasındaki yerini çoktan aldı Survivor. Survivor'a katılacağı konuşulan son isimlerden birinin ise programa olan aşkı gerçekten de enteresan...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Bir yıl önce TV8 ekranlarında yayınlanan 'Göz6' adlı yarışma programı bir nevi Big Brother ve Biri Bizi Gözetliyor formatlarının karışımıydı.

Haberin Devamı

Kadınlarda birinci Berna Keklikler, erkeklerde ise Erdi Ünver olmuştu.

Erkeklerde Erdi'nin birinciliğine kimse şaşırmamıştı, keza Berna'nın kadınlarda şampiyon olması da öyle çok büyük bir sürpriz değildi.

Ancak Ecem'in haftalarca SMS'lerde birinci olması ve son dakika ikinci olup Survivor'a katılamaması e biraz 'Yazık oldu' durumunu da doğurmuştu.

Hırslı kişiliği ve "Survivor'ı çok istiyorum! Çok!" şeklindeki cümleleriyle Ecem Karaağaç'ı izleyiciler gerçekten de Survivor'da görmek istiyordu.

Berna Keklikler'in birinciliği sonrasında Ecem Karaağaç'ın yaşadığı üzüntü de malum.

Mağlubiyet sonrasında stüdyoda son söz olarak "Ben muhakkak Survivor'a bir gün gideceğim" diyen Ecem Karaağaç'ın adı son günlerde epey geçiyor.

Haberin Devamı

Survivor 2018 kadrosunda 'Göz6' programından tanınan Ramazan Kalyoncu'nun ve Ecem Karaağaç'ın yer alacağı konuşuluyor.

Henüz resmi açıklama yapılmasa da birçok 'Göz6' izleyicisinin buna karşı çıkması çok da mümkün değil; gerek Ecem, gerekse Ramazan tam Survivor'lık isimler.

Survivor'a 'Gönüllü' kadrosundan isimlerin belirlenmesinde 'Göz6' gibi bir program muhakkak olmalıydı ve bu yıl da düzenlenmeliydi diye düşünüyoruz.

Reytingleri düşük dahi olsa, Survivor'a gidecek 2 isim tıpkı Eurovision elemeleri gibi 'Göz6' programıyla belirlenmeliydi.

Ecem ve Ramazan için belki de nabız yoklandı, belki de gerçekten bu isimler var ve resmi açıklama bekleniyor.

Bilemiyoruz.

Ama Ramazan Kalyoncu'nun da Ecem Karaağaç'ın da Survivor'da çok başarılı olacaklarını düşünüyoruz.


twitter.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler