Geri Dön
Orkun Işıtmak 'Exatlon Challenge' için doğru isim mi?

Orkun Işıtmak 'Exatlon Challenge' için doğru isim mi?

'Exatlon Challenge' başlıyor... Survivor heyecanını devam ettirmesi beklenen programın sunuculuğunu ise Orkun Işıtmak üstlenecek. Youtuber kimliğiyle tanıdığımız Orkun Işıtmak 'Exatlon Challenge' gibi dinamik bir programın sunuculuğu için doğru isim mi peki?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Bu yıl iyi Survivor yaptı!

Bu yıl şahane bir Survivor izledik. "Bu yıl iyi Survivor yaptı" bile dedik. Tam da Corona dönemine gelmesi ve özellikle bu yılki yarışmacıların, başta Cemal Can, Nisa, Sercan, Barış olmak üzere epey fenomen olmaları geçen yılki Yunanistan-Türkiye hayal kırıklığını unutturmayı başardı. Yer gök Survivor'la inledi bu yıl. Sosyal medyada düzenli aralıklarla fan'lar hashtag açtı, Survivor trendliğine trendlik kattı.

Temmuz ayında kavuşuyoruz

Ancak Survivor heyecanı yavaş yavaş sona eriyor. Yerine müthiş heyecan verici bir alternatif geliyor. 3 Temmuz'da dijital platformlarından yayınlanması planlanan 'Exatlon Challenge' spor ve reality'i bir araya getiren bir proje. İki takım mücadele veriyor. Özel kamplarda yaşıyor yarışmacılar. Hem bireysel hem de ekip mücadelesi sergiliyorlar. Survivor'a yakın bir konsept. Heyecan verici. Ama beni asıl heyecanlandıran programın sunucusu: Orkun Işıtmak!

Alp Kırşan'a dönüşebilir

Kim ne derse desin, erkek Youtuber'lar arasında en çok Orkun Işıtmak'ı izlemeyi seviyorum. Hatalar yapmıyor mu, yapıyor. Ama her zaman bir freni var. Geçmişinde yaptığı hatalardan dersler çıkartarak ilerliyor yoluna Işıtmak. Ve 'Exatlon Challenge' gibi dinamik bir programın sunuculuğunu üstlenebilecek en doğru isimlerden biri. Ben Orkun Işıtmak'ın 'Exatlon Challenge' tecrübesiyle marka değerini daha da güçlendireceğine yürekten inanıyorum. Eğer aşı tutarsa Orkun Işıtmak'ı geleceğin Alp Kırşan'ı olarak birçok projede görmemiz mümkün...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler