Geri Dön
'Sihirli Annem' oyuncuları birlikte neler yapabilir?

'Sihirli Annem' oyuncuları birlikte neler yapabilir?

2000'li yılların en sevilen dizilerinden 'Sihirli Annem' oyuncuları düzenli aralıklarla bir araya geliyor. Bu kez 'Ceren' yani Gizem Güven'in düğününde toplanmış ekip. Peki sizce Zeynep Özkaya, Damla Ersubaşı, Gizem Güven, Buğra Özmüldür, Jennifer Boyner ve Michele Cedolin yeni bir gençlik dizisinde oynasa, fena olmaz mı?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Youtube'da ikişer, üçer bir araya geliyorlar

'Sihirli Annem' dizisi 2000'li yıllara damga vurmuştu. Yavaş yavaş 90'lar kadar 2000'ler nostaljisi de yapmaya başladığımız bu günlerde dizinin oyuncularını daha da bir merak ediyoruz. Yıllardır "Acaba ne yapıyorlar?" diye merak ettiğimiz çocuk oyuncular, son birkaç yıldır düzenli aralıklarla ikişer, üçer bir araya geliyor ve özellikle Youtube'da 'Sihirli Annem' bölümleri izleyip anılarını yad ediyorlar.

Gizem Güven'in düğününde buluşmuşlar

'Sihirli Annem'in küçük oyuncuları tekrar bir araya gelmiş ama bu sefer Gizem Güven'in düğününde... 'Sihirli Annem'in olmazsa olmazlarından Ceren karakterini canlandıran Gizem Güven, sevgilisi Caner Turp ile evlenmiş. Ve elbette bu güzel günde onu Zeynep Özkaya, Damla Ersubaşı, Buğra Özmüldür, Jennifer Boyner ve Michele Cedolin, yani 'Sihirli Annem'in minik oyuncuları yalnız bırakmamış.

Mesela bir gençlik dizisinde oynasalar...

Son birkaç yıldır ABD'de 'yıllar sonra dönüş' trendi vardı. 'Roseanne'den tutun da 'Will & Grace'e kadar pek çok dizi kaldığı yerden devam etmişti. Bu trend Türkiye'de pek sık yaşanmıyor. Ve 'Sihirli Annem' için de artık çok geç olduğu ortada. Ama 'Sihirli Annem' oyuncularının farklı bir projede tekrar bir araya gelmeleri hepimize müthiş bir heyecan yaratabilir. Bir gençlik dizisinde başrolde oynayabilirler mesela. Sadece Youtube'da güzel günleri anmak yerine onları tam kadro başka bir projede de mutlaka görmeliyiz. Yeterli sosyal medya desteği yaparsak neden sesimizi duyuramayalım ki?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler