Geri Dön
Aslı İnandık'ın tiplemelerinde kendimizi buluyor muyuz?

Aslı İnandık'ın tiplemelerinde kendimizi buluyor muyuz?

Son yılların en başarılı oyuncularından birisi Aslı İnandık. Özellikle sosyal medyada yaptığı tiplerle bizleri etkilemeyi başarıyor. Peki, Aslı İnandık'ın tiplemelerinde kendimizi buluyor muyuz? Bu defa Aslı İnandık ve tiplemelerine Molatik olduk.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Son yıllarda birçok oyuncu hayatımıza girdi. Bunda sosyal medyanın rolü büyük. 2010’lu yıllardan itibaren sosyal medyanın çoğalması ile yetenekli isimler kendilerini tanıtmak adına bu platformları kullandılar. Özellikle Vine bunda en büyük rolü aldı. Onlardan birisi de Aslı İnandık oldu.

Haberin Devamı

İçimizden karakterleri yansıttı

Vine’da video çekerek insanlara ulaşmaya başladı Aslı İnandık. O kadar başarılı işler yapıyordu ki kısa sürede ‘fenomen’ oldu. Aldığı oyunculuk eğitimini bizlere çok iyi yansıttı. Haliyle şöhret kapıları kendisine açıldı. Peki, Aslı İnandık nasıl böyle başarılı oldu?

Videolarını izledikçe aslında soruların cevaplarını buluyoruz. Aslı İnandık bizleri iyi analiz eden bir yapıda. İçimizden biri gibi davranmakta hiç sıkıntı çekmiyor. Yeri geliyor öğrenci işlerindeki çalışanlardan biri oluyor, yeni geliyor siyasetle fazla ilgilenen bir kadın ya da sürekli iş peşinde koşan bir ‘infulusır’ rolüne bürünebiliyor. Haliyle bu videolar, roller oldukça ilgi görüyor.Çok başarılı olduğunu kimse inkar edemez zannımca. Jest, mimik, ses tonuyla bizleri güldürüyor. Umarım daha başarılı işlere imza atar. Tek merak ettiği, ‘dalga geçtiği’ bu tipler kendisi hakkında ne düşünüyor?

Haberin Devamı

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Instagram: selcukbulut7