Geri Dön
Demet Akalın ve Alişan'ın programına katılmak istemeyen kim?

Demet Akalın ve Alişan'ın programına katılmak istemeyen kim?

Demet Akalın ve Alişan bir süredir sabah programlarıyla karşımıza çıkıyor. Daha önce de birlikte bir program yapan ikili, enteresan bir konuk itirafında bulununca sosyal medya adeta yıkıldı... Peki Demet Akalın ve Alişan'ın programına katılmak istemeyen ünlü isim kim sizce?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Konuk bulamadıklarını itiraf etmişler

Demet Akalın ve Alişan, Corona döneminde yepyeni bir programa başladılar. Daha önce 'Melekler İmza Topluyor' diye düet yaptıkları dönemde birlikte program yapan ikili bu kez bir sabah programıyla karşımıza çıktı. Ancak gelin görün ki ciddi bir problemle karşı karşıyalarmış ikili. Canlı olarak yayınlanan programa konuk bulamadıklarını itiraf etmiş ikili.

Hakan Altun açıklama yapmak zorunda kaldı

Demet Akalın, "İnsanları programa çağırıyoruz ama katılmamak için bize yalan söylüyorlar, 'müziği bıraktım' diyorlar" demiş. Alişan ise program partnerini destekleyip "Bunu dedikten bir hafta sonra şarkı çıkartanlar var. Ayıp" diyerek çıtayı bir tık daha yükseltmiş. Ama asıl 'evlere şenlik' kısım şu: Demet Akalın, büyük bir ismi programa katılmayacağını bildiği halde aradığını ancak 'bari çaya geleyim' şeklindeki ricasına bile olumlu cevap alamadığını söylemiş. Çaylı sohbeti kimin reddettiğini bilemiyoruz ama Alişan'ın "Ayıp" dediği ismin Hakan Altun olduğu konuşuldu. Hatta Hakan Altun açıklama yapmak zorunda bile kaldı.

Samimiyet puanları topladılar

Bence "Programlarına kim katılmak istemedi?"den ziyade "Onlar neden bu açıklamayı yaptı?"ya eğilmek daha doğru. İnsanın rastgele harflere basıp gülesi geliyor gerçekten. Hangi sunucu "Programıma kimse gelmiyor" der ki? "Corona dönemindeyiz ama konuklarımızın maşallahı var" filan denilir ya adetten hani. Dosta, düşmana karşı. Demet Akalın, ne yapıyor, "Bari çaya geleyim" ricasının bile kabul görmediğini bizlerle paylaşıyor. Onları sevmeyenler de sosyal medyada kahkahalar eşliğinde "Kimse onları istemiyor" diye çılgın atıyor. Corona olmasaydı ikili bu kadar rahat "Programa kimseyi bulamıyoruz" der miydi, demezdi. Ama Corona döneminde de "Zorlanıyoruz" demeleri büyük bir şey. Dalga geçmek, kahkahalara gülmek çok kolay. Ama unutmayın ki samimiyet puanları topladı Demet Akalın ve Alişan. Samimiyet puanı toplamak şöhrete şöhret katıyor sonuçta. Sevilmeseler dahi konuşuluyorlar. Sebebi bu işte...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr