Geri Dön
Demet Akalın'ın tuvaletini kirli bırakan ünlü isim kim?

Demet Akalın'ın tuvaletini kirli bırakan ünlü isim kim?

Demet Akalın'ın polemiklerine bir yenisi daha eklendi. Ama bu kez mizah dozu Nirvana'ya kadar ulaştı. Evet, ciddi ciddi tüm Türkiye şu anda Demet Akalın'ın kulisteki tuvaletini kirli bırakan ünlü ismi arıyor. Bu grotesk olaya gülelim mi yoksa ağlayalım mı?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Başlı başına grotesk!

Demet Akalın başlı başına bir yaşam stili. Beğenirsiniz beğenmezsiniz orası size kalmış. Ama şaşırtmayı çok iyi başarıyor. Şaşırtmak için olağanüstü bir çaba sarf etmeden başarıyor bunu üstelik. Kavgaları, küslükleri, barışmaları, gafları, potları... Ama en çok da zamansız gelişen Osasuna atakları... Yine atakta Akalın. Bu kez konu bir hayli grotesk üstelik. Korkunç ve komik!

Stüdyoyu ayağa kaldırmış

Demet Akalın'ın bir sabah programı var biliyorsunuz. Burada kendi lavabosu var. Ama sabah programını sunduğu stüdyoda İbo Show da çekiliyor. Ve tahmin edeceğiniz gibi İbo Show'a gelen ünlülerin sayısı bir hayli fazla. Düşmana nispet yapar gibi bir yıldızlar geçidi var İbo Show'da. İşte Demet Akalın da İbo Show'a konuk gelen bir sanatçının, kendi lavabosunu kullandığını fark etmiş ve tuvaletin kirli bırakılmasına çok sinirlenip stüdyoyu ayağa kaldırmış.

İnsanlar Google'a "Demet Akalın Pis Tuvalet" yazıyor ama

Konu sosyal medyaya taşınmış. Akalın'ın cevabı "O klozet öyle bırakılmaz!" olmuş... Demet Akalın'ın tuvaletini kirli bırakan ünlü isim kim? Bir Bülent Ersoy iddiası ortalığa atıldı ki ben olmasına ihtimal vermiyorum. Bir de Zara iddiası çok konuşuluyor. Ama zaten çok ayıp bir şey bu, mesele kim olması da değil. Koskoca bir popçunun klozet kavgasından muazzam bir polemik fitilini ateşlemesi -sizi bilmiyorum ama- beni kahkahalara sürükledi. Yani bu kadar 'mahrem' bir olaya Demet Akalın'ın bu kadar fevri bir tepki vermesi ve bu kirli tuvaleti tüm Türkiye'ye ifşalaması biraz fazla komik bir durum değil mi? Tamam Demet Akalın'ın gündem yaratma becerisi muazzam ama bahsi geçen şey kulisteki tuvaletin kirliliği... Sanki bu kısım biraz fazla özele kaçıyor gibi. İşin sıkıntısı bu haberin detayını öğrenmek isteyen insanlar Google'a "Demet Akalın Pis Tuvalet" diye yazıp aratıyor. Demet Akalın, Google'da kendi adının yanına 'pis tuvalet' yazılacağını düşünemeyecek kadar dijitalleşemedi mi hâlâ?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr