Geri Dön
Gülben Ergen neden kendine 'can kadın' dedi?

Gülben Ergen neden kendine 'can kadın' dedi?

Sahte hesabından kendine yorum yapan ünlüler tam olarak hangi psikolojide olabilir diye kafa patlatıyor ancak bir türlü doğru bir çözüm bulamıyoruz. Bu konu tekrar gündemde. Gülben Ergen kendine 'can kadın' yorumunda yapmış. İyi de neden?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Sahte hesapların normalleşmesi...

Sosyal medyanın en acayip seçeneklerinden biri de bir kişinin birden fazla hesap açabilme hakkına sahip olması. Özellikle Instagram kullanıcıları, bir taraftan kendi hesaplarında paylaşımlar yapıyor, diğer taraftan ikinci hesaplarından ilk hesaplarına 'destek' atıyor. Ya da bir kişiyi stalk'lamak istediklerinde sahte hesaplarından yürüyor da yürüyor...

Kişisel gelişim rüzgârları estirirken...

Bu 'sahte hesap' ya da ikinci hesap olaylarına ünlüler de sıklıkla başvuruyor. Ancak çoğu zaman basına malzeme olacak hatalar yapıyorlar. Sahte hesaplarından kendi hesaplarına kalpler, böcekler atan atana! Haliyle dalga konusu oluyorlar. Son olarak Gülben Ergen'in başına gelmiş bu olay. "İnsanın kendisiyle barışık olması mutluluğun şifresi" diyerek kişisel gelişim rüzgârları estirmiş.

Ünlüleri sevelim, koruyalım

Ancak bu paylaşıma 6 saat sonra yine kendi hesabından "Can kadın" diye bir yorum yapmış, biraz eline yüzüne bulaştırmış övme işini. Sosyal medyada yeni dalga konusu olmuş haliyle. Gülben Ergen neden kendine 'can kadın' dedi sizce, ben orasına Molatik oldum işin. Sebebi bence yüksek doz ego... Ünlüler poh pohlanmayı seviyor ve önemsiyor. Egoları yüksek. Ve görünen o ki Gülben Ergen de sevilmek, takdir edilmek istemiş. Ne ilk ne de son onun başına gelen sosyal medya kazası. "Ünlüleri sevelim, koruyalım onları pamuklara saralım ki onlar da kendilerini övme hatasına düşmesin" diye bir karar alalım mı hep birlikte?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr