Geri Dön
Kahin Zürafa April'den Super Bowl Kupası tahmini

Kahin Zürafa April'den Super Bowl Kupası tahmini

Kahin Zürafa April, ABD'de 4 Şubat gecesi oynanacak olan ve 2017 - 2018 sezonunun şampiyonunu belirleyecek olan Süper Bowl Kupası finalinin galibini seçti.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

52. Super Bowl Kupası finali Türkiye saati ile 5 Şubat 2018 02:30'da başlayacak. ABD'de büyük heyecanla beklenen New England Patriots ve Philadelphia Eagles arasında final maçı için tahminler şimdiden başladı.

Haberin Devamı

Spor müsabakalarının tahminlerini hayvanlara yaptırmak da son derece popüler hale geldi. Kahin Ahtapot Paul'ü hatırlayın. Almanya milli futbol takımı ile ilgili tahminler yapan ve tarhminleri genelde doğru çıkan Paul, bir dönem Nostradamus'tan bile daha çok konuşuluyordu. Paul 2010 yılında hayatını kaybetti.

Kahinlik tahtı bu defa da bir zürafaya geçti. April adlı kahin zürafa Super Bowl finali için tarafını seçti.

New England ve Philadelphia yazan kağıtların üzerindeki yemekten birini seçmesi istenen April'in tercihi New England oldu.

Bu kehanet, April'in ilk spor müsabakası tahmini.

ABD'nin Ohio eyaletinde yer alan Cincinnati Zoo & Botanical Garden'ın Facebook sayfasında da April'in hangi tarafı seçeceğine dair bir anket düzenlendi. Ankete katılanların yüzde 70'i Eagles derken yüzde 30'u da Patriots'tan yana tercihini kullandı.

Haberin Devamı

April tıpkı Ahtapot Paul gibi doğru tahmin yapması halinde muhtemelen bu yıl düzenlenecek Dünya Kupası'nda da adını sık sık duyacağız.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu