Geri Dön
Madonna astrolojiye biraz fazla inanıyor olabilir mi?

Madonna astrolojiye biraz fazla inanıyor olabilir mi?

Madonna ve David Guetta'nın birlikte müzik yapmaları birçoğumuzun hayali olabilirdi. Ancak pek mümkün olamadı. İşin gerçek sebebi ise Madonna'yla alakalıymış. Meğer Madonna, astrolojiye olan inancı yüzünden David Guetta'yla çalışmayı kabul etmemiş!

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Astroloji bir bilim dalı değil belki...

Astroloji bir bilim dalı olmasa da yine de kayıtsız kalınması çok zor bir alan. Hayatını astrolojiye göre yaşayan, astrolojik gelişmelere göre hayatına şekil veren çok sayıda insan var. Ağırlıkla kadınların ilgi gösterdiği astroloji meğer Madonna'nın da hayatında çok önemli bir yer tutuyormuş. Madonna'nın astrolojiye olan bağını Fransız DJ, prodüktör David Guetta yıllar önce yaşanan bir olayla itiraf etmiş.

"Aniden yüzü değişti ve bana 'Hoşçakal' dedi..."

2000'li yılların vazgeçilmez ismi olan David Guetta, Madonna ile tanışma hikâyelerinden bahsetmiş. Guetta, şöyle anlatıyor Madonna hikâyesini: "2009'da Madonna'ya bir şarkısının remiksini yaptım ve Grammy kazandım. Ödül sonrasında Madonna beni aradı ve gelecek albümünü benim yapmamı istediğini söyledi. Öğle yemeğine gittim. Her şeyden konuştuk. Sonra bana burcumu sordu. Akrep burcu olduğumu söyledim. Aniden yüzü değişti ve bana 'Üzgünüm, birlikte çalışamayacağız. Seni tanımak güzeldi, hoşçakal' dedi."

Astrolojiye biraz fazla inanıyor olabilir mi?

Yaşananlara inanmak bir hayli güç. Koskoca Madonna, meğer bir Aslan burcuymuş ve Aslan-Akrep arasındaki ilişkinin negatifliğini bildiği için, sırf bu yüzden koskoca David Guetta'ya bir albüm emanet etmemiş. Madonna astrolojiye biraz fazla inanıyor olabilir belki ama Madonna ile David Guetta'nın müzik yolculuklarının gelişmemiş olmasının sadece astrolojik kökenli olduğunu öğrenmemiz epey fantastik. Kim bilir, belki de kaç olası şahane proje sırf astrolojik sebeplerden ötürü iptal ediliyor, ya da hiç paylaşılamıyor. Astrolojiyi inkâr etmek zor belki ama Madonna kadar da hayatımızda olması ne derece doğru, orası biraz muamma...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr