Geri Dön
Merve Boluğur'un Youtube'daki hedefi ne?

Merve Boluğur'un Youtube'daki hedefi ne?

Merve Boluğur son günlerin en çok konuşulan, en çok tartışılan isimlerinden biri. Bir Youtube kanalı açtı ki evlere şenlik modunda ilerliyor. Takipçilerine "Bu kadar seksi olmak zorunda mıyım?" sorusunu soracak kadar kafayı Youtube'a kanalize etmiş durumda ünlü oyuncu. Peki hedefi ne? Danla Bilic olmak mı?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

'Çalışılmayan yerden gelen soru' gibiydi

Youtube meselesi birçok ünlü için 'çalışılmayan yerden gelen soru' gibiydi. Bazı isimler mevzuya erken uyanıp "Haa, madem öyle, o zaman ben de şu şekil var oluyorum" diyerek teker teker Youtube kanalı açtılar. Mesela Ebru Gündeş ya da Sezen Aksu gibi isimler şarkılarının akustik versiyonlarını paylaştıkları bir kanala dönüştürdüler. Daha resmi takıldılar. Ama mesela Sezen Aksu, bu 'demo'larından kendine albüm dahi yaptı.

Kafa karışıklığına bizi de dahil etti

Oyuncular meselesi biraz karışık. Yıllar önce 'Çocuklar Duymasın' dizisinden tanıdığımız Demet Tuncer, en özgün projelerden birine imza atarak eğlenceli bir İngilizce dersi vermeye başladı. Diğer oyuncular arasında da oyunculuk dersi veren birçok ünlü var. Ama genel olarak bir kafa karışıklığı hakim. "Youtube'da nasıl var olsam?" sorusuna cevap aramakla meşgul bazı oyuncular. Merve Boluğur ise geçtiğimiz günlerde açtığı Youtube kanalında bu kafa karışıklığına bizleri de ortak etmiş durumda.

Şan eğitimi almadan assolist olmak

Boluğur son olarak takipçilerine "Bu kadar seksi olmak zorunda mıyım?" sorusunu yöneltmiş. Ve eklemiş: "En yaratıcı cevabı veren Youtube kanalıma konuk olacak." Yani amaç ne? Etkileşim. Kanalda ne var? Merve Boluğur'a göre mizah, bize göre "Acaba Merve Boluğur'un Youtube'daki hedefi ne? Tam olarak ne yapmak istiyor?" Youtube meselesi ünlülerin hâlâ oturtamadığı bir konu. Merve Boluğur ne yazık ki şu anda sadece 'etkileşim' kasıyor. Ama Danla Bilic gibi ünlü Youtuber'ların profesyonel adımlarından çok uzak, amatörce videolara imza atarak yanlış bir yolda olduğunu kanıtlıyor. Youtube meselesi bir iş ve her iş gibi ciddi adımlar atılmalı. Merve Boluğur umarım daha profesyonel yardımlar alarak Youtube kariyerine devam eder, çünkü bu haliyle şan eğitimi almadan assolistliğe soyunan bir şarkıcı gibi duruyor maalesef...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr