Geri Dön
Serdar Ortaç Sovyet askeri olabilir mi?

Serdar Ortaç Sovyet askeri olabilir mi?

Sosyal medyada dönen bir fotoğraf var, çoğumuz görmüşüzdür. Serdar Ortaç’ın Japon askeri olduğu yönünde iddiaları gündeme getirdi, haliyle goygoy da peşini bırakmadı iddianın. Peki, Serdar Ortaç Sovyet askeri mi?

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Yıllar önce Mesut Özil’in bir ‘fotoğrafı’ yayılmıştı. Mesut Özil önceki hayatında Enzo Ferrari’ydi ve Ferarri’yi kurmuştu yönünde. Haliyle sosyal medyada baya konuşulmuştu. Bu sefer ise iddiaya konu olan kişi Serdar Ortaç. Ünlü şarkıcı uzun süredir hastalıklarla mücadele ediyor. Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur ve yazı müjdeleyen parçalarını bize armağan eder.

Haberin Devamı

Birkaç sene önce de gündeme geldi

Aslında yeni bir iddia değil bu. II. Dünya Savaşı’ndaki Sovyet askere benzeyen Serdar Ortaç’ın eski hayatı sorgulanmaya başladı. Gerçekten Serdar Ortaç mıydı o asker? Tabii ki değildi. Soruyu sormak bile saçma ancak goygoy yapılmadan da durulmuyor. Serdar Ortaç bu duruma ne dedi bilemiyoruz ama sosyal medya kullanıcıları şu tweetleri attılar.

Abi 'buralara yaz günü kar yağıyor canım, ölene kadar seni bekleyemem'i herhalde buradayken yazdın :) 1945/1 Kral Devre

Serdar Ortaç bir tane yaa çoook dobra... Mütevazı… Çok aşırı iyi... Allah onu korusun, hep yüzü hep gülsün. Azerbaycan'dan da selam ona.

Binlerce şarjör var

Senin müziğin silahın, şarkılarının sözleri mermilerin olsun, savaşının kazananı aşk, sonu zaferin olsun kardeşim...

Haberin Devamı

Abi hiç değişmemişsin

Abi Japon askeri o. Japonca "yüreğimden yaralı bizim hikayemiz" yazar mısın lütfen

Önceki hayatında askermiş demek

Serdar Ortaç değil mi bu adam ölümsüzlüğü ne ara keşfetti

selcuk.bulut@milliyet.com.tr