Geri Dön
Otizmli kardeşinin doğum günü için herkesten mesaj bekliyor

Otizmli kardeşinin doğum günü için herkesten mesaj bekliyor

Bir tane bile arkadaşı olmayan 21 yaşına girecek otizmli birey James Weir'in doğum günü için kız kardeşi Lucy, sosyal medya üzerinden herkese kardeşine tebrik mesajı gönderme çağrısında bulunuyor.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Otizmli bireyler için düzenlenen kampanyalar ve etkinlikler genel olarak herkesin duyarlılığı ile beraber harika sonuçlar ortaya çıkarır.

Haberin Devamı

İngiltere'de yaşayan ve önümüzdeki günlerde 21 yaşına girecek otizmli birey James Weir, nörolojik bozukluğu sebebiyle maalesef bugüne kadar hiç arkadaş edinemedi.

Hiç arkadaşı olmayan James'in doğum günü için bir sürpriz hazırlamak isteyen ablası Lucy, erkek kardeşinin doğum günü için büyük bir organizasyona imza atmak istiyor.

23 yaşındaki Lucy, erkek kardeşi James'e unutulmaz bir gün yaşatmak için Facebook üzerinden, insanlara doğum günü tebrik kartı ve mesajı gördermelerini rica ediyor.

Otizmli bir birey olması sebebiyle erkek kardeşi James'in sosyalleşme gibi konularda oldukça zorluk çektiğini belirten Lucy'nin tek amacı erkek kardeşinin bir gün için dahi olsa mutlu olabilmesi.

Titanik, dinozor ve astronomi hayranı olan James'in 21. yaş gününü özel kılmak isteyen herkes bu çağrıya kulak verebilir.

Haberin Devamı

James'e tebrik kartı yollamak isteyen kişiler aşağıda belirtilen adrese gönderim yapabilir:

James Weir
c/o Waring and Co
Churchgate House
Churchgate
Bolton
Birleşik Krallık

Benzer İçerikler