Geri Dön
Tinder'la Avrupa'yı gezdi

Tinder'la Avrupa'yı gezdi

25 yaşındaki maceraperest Belçikalı Anthony Botta, Tinder üzerinden tanıştığı kişilerin evinde konaklayarak Avrupa seyahati gerçekleştirdi.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Couchsurfing'i mutlaka duymuşsunuzdur. Düşük bütçeli gezginlere ücretsiz olarak evinin kapılarını açan yüce gönüllü insanlar sitesi.

Haberin Devamı

Peki ya Tindersurfing'i duydunuz mu? Bunu açıklamaya pek de gerek yok. Ne anlıyorsanız o.

Tindersurfing kavramı 25 yaşındaki Belçika vatandaşı Anthony Botta tarafından ortaya çıkarıldı.

2 ay süren Avrupa seyahati boyunca Botta, yalnızca Tinder uygulaması üzerinde eşleştiği kadınların evinde kaldı.

Bu sayede Belçika, Hollanda, Almanya, Avusturya, Slovakya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Polonya'yı gezen Botta, konaklama için beş kuruş para ödemedi.

Buradan bakınca fazla para harcamamak için çok ideal bir yöntem gibi görünüyor olabilir. Fakat Tindersurfing yapmak, seyahat planı yaparken Botta'nın düşünceleri arasında yer almıyordu.

Üniversite mezuniyeti ve pazarlama işine başlaması arasındaki boşluğu değerlendiren Botta, ilk olarak İbiza'ya gitmek ve bir tavşanla Avrupa boyunca bisiklet sürmek gibi şeyler düşünüyordu.

Haberin Devamı

Daha sonra bir gün aklına Tinder uygulaması ile Avrupa'yı dolaşma fikri geldi. Bu sayede yeni insanlarla tanışabilecek, başka kültürleri daha etkin bir şekilde öğrenebilecek ve hiç görmediği yerlere seyahat imkanı bulabilecekti.

Peki Botta, Tindersurfing ile nasıl seyahat etti?

Bir kente gitmeden önce Botta, Tinder'da konumunu ayarlayarak sağlı sollu parmak hareketleri yaptı. Çok fazla seçici olmadığını söyleyen Botta, amacının yalnızca yatacak bir yer bulmak olduğunu ve bu amaçla eşleşmelere baktığını söylüyor.

Yalnızca Viyana'da konaklayacak yer bulamayan Botta, yaklaşık 1 saat uzaklıktaki Slovakya'nın başkenti Bratislava'da kaldı.

İlk zamanlarda Tinder üzerinde fazlaca vakit geçiren Botta, bu işin böyle yürümeyeceğini anladı ve herkesle eşleşmek için profilleri sürekli sağa kaydırarak YouTube kanalında amacını açıklayan videonun linkini profillere gönderdi.

Kimi bu fikri oldukça sıra dışı ve eğlenceli bulsa da konaklayacak yer imkanı sağlamadı. Bazı kadınların evinde bir gün geçiren Botta, hoşuna giden ve elektriği tutan kadınların evinde 5 gün kaldı.

Kimi zaman sefalet derecesinde kötü evlerde konaklayan Botta kimi zaman da jakuzisi, havuzu ve spor salonu olan son derece lüks rezidanslarda konakladı. Kimi zaman da bazı kadınlarla ateşli anlar da yaşadı.

Haberin Devamı

Bunca macerayı ilginç bir yöntemle yaşayan Botta, erkek olarak Tindersurfing yapmanın daha güvenli olduğunu söylüyor ve kadınların bu şekilde seyahat etmemesini öneriyor.

Botta yaşadığı bu macerayı YouTube kanalında bir video ile paylaştı.

Şimdilerde Belçika'nın başkenti Brüksel'de çalışan Botta, fırsatını buldukça Tindersurfing yaparak seyahat ediyor.

Botta'nın bir sonraki planı Amerika ve Yeni Zelanda'da Tindersurfing yapmak. Bu arkadaşı evine davet etmek isteyen kişiler Botta'nın Instagram profilini ziyaret edebilir.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler