Geri Dön
Brad Pitt ve Jennifer Aniston'ın yeni projesi ne?

Brad Pitt ve Jennifer Aniston'ın yeni projesi ne?

15 yıl önce yollarını ayırsalar dahi her daim gönlümüzün prens ve prensesi olan Brad Pitt ile Jennifer Aniston bir kez daha bir araya gelmeye hazırlanıyormuş. Peki Brad Pitt ve Jennier Aniston'ın yeni projesi ne?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

BM gibi aile kurmalarına rağmen...

Brad Pitt ve Jennifer Aniston ilişkisi içimizde kalan bir aşktı. Leyla feat. Mecnun etkisi yaratan Brad ile Jennifer yollarını hiç de beklenmedik bir anda ayırmış, ortaya 'Brangelina' gibi tutmayacağı, yürümeyeceği en başından beri bir ilişki başlamıştı. Noldu? Angelina Jolie ve Brad Pitt de yollarını ayırdı. Hem de Birleşmiş Milletler tadında bir aile kurmalarına rağmen!

SAG Ödülleri gecesi heyecan tavandı

Brad Pitt ve Jennifer Aniston geçtiğimiz aylarda gerçekleşen SAG Ödülleri gecesinde yıllar, yıllar sonra bir araya gelmişlerdi. Özellikle dış basın bu haberle yatıp bu haberle kalkmıştı. "Devlerin aşkı!" tadındaki bu yeniden bir araya gelişin bir kez daha tekrarlanabilme ihtimaline kuvvetlice sarılmış ancak araya Corona sürecinin girmesiyle birçok hayalimizi olduğu gibi bu dileğimizi de ertelemek mecburiyetinde kalmıştık.

Yine yıllar sonra bir aradalar!

Gelin görün ki Brad Pitt ve Jennifer Aniston cephesinden yeni bir haber var. 2005 yılından sonra ilk kez aynı projede yer alacaklarmış. 1982 yapımı 'Fast Times At Ridgemont High'ın yeni versiyonunda Jennifer Aniston yer alacakmış. Kadroya son olarak Brad Pitt de dahil olmuş. Film ünlüler geçidi gibi. Matthew McConaughey, Julia Roberts, Morgan Freeman, kimi ararsanız var. Böyle bir projede, tam da Angelina Jolie ile ipler iyice gerilmişken Jennifer ile Brad'in bir araya gelmeleri "Enteresaaan" dedirtiyor. Hayat bu. Brad Pitt artık Oscar ödüllü bir aktör. Jennifer Aniston da yeni dizisi 'The Morning Show'la 'Friends' lanetini kırmış durumda. İkili, hayatlarındaki bu yeni gelişmelerle birlikte tekrar birbirlerine bir şans verebilir, neden olmasın ki...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber