Geri Dön
Hadise'nin Fransız manken Aurelien Muller ile kaçamağı

Hadise'nin Fransız manken Aurelien Muller ile kaçamağı

Hadise'nin 'Sıfır Tolerans' şarkısının klibinde sevgilisini oynayan Fransız manken Aurelien Muller ile New York'ta baş başa tatil yaptığı iddia ediliyor. Yakışır! Hadise aşk iddiasına, "Bence aşk diye bir şey yok" diye yanıt vererek bir nevi durumu kabul etmiş oldu.

Rüya Salik
Rüya Salik

Hadise'yi bir türlü everemeyen magazin basını son olarak, O Ses Türkiye birincisi Dodan Özer ile aşk dedikosunu çıkarmıştı. Avucumuzu yaladık; zira böyle bir şey yoktu. Zaten olsa da yakıştıramazdık. Dodan ile Hadise'yi şahsen yan yana düşünemiyorum.

Haberin Devamı

İkinci Hadise aşkı dedikodusu ise bugün gazetelerde yer alan Fransız manken Aurelien Muller ile çıktı. Muller ile esas kızımız 'Sıfır Tolerans' klibinde iki sevgiliyi canlandırıyor. Bu dedikodunun tam da klibin yayınlanacağı gün çıkması sizce de biraz manidar değil mi? Çekimlerin 12 saat sürdüğü ve epey cesur sahnelerin bulunduğunu orada burada söylemesi; basının da bu PR çukuruna düşüp, tıpkı benim şu an yaptığım gibi, haberini yazmaya girişmesi tam bir kısırdöngü... Ama ne yapsaydık yani? Klipteki yakışıklıyı ve şu fotoğrafları görmezden gelemiyor insan.

AURELIEN MULLER'IN

YAKIŞIKLILIĞINI KABUL ETMEK LAZIM

1990 Fransa doğumlu Aurelien Muller'i Hadise nereden bulmuş bilmiyoruz ama öyle bir kaynak varsa şahsen bizler de göz atmak isteriz! Şu yakışıklılığa bakar mısınız. Hakikaten 'sıfır tolerans' yani.

Haberin Devamı

Paris'te yaşayan ve orada birçok ünlü marka için modellik yapan Aurelien Muller aslında bir mühendis. Mesleğini icra ederken bir manken ajansı tarafından keşfedilip fotoğraf çekimine çağrılmış. Gel zaman git zaman markaların aranan yüzü olmuş. Şu an dünyanın en çok kazanan erkek mankenleri arasında yer alıyor.

Hadise ile hakikaten aşk yaşıyorlar mı; şahsen ben inanmıyorum ama müzmin bekarımızın böyle bir izlenime ve dedikoduya çok da içerlemediğini açıklamasından anlamak mümkün. "Aranızda bir şey var mı?" diye soran gazetecilere, "Ben aşka inanmıyorum. Aşk diye bir şey yok" demesinden böyle anlaşılıyor...



Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber