Geri Dön
Iman Casablanca gerçekten sapyoseksüel mi?

Iman Casablanca gerçekten sapyoseksüel mi?

Son zamanların adından çokça söz ettiren isimlerinden birisi Iman Casablanca. Güzel yıldız bu defa söylediği sözlerle gündeme geldi. Verdiği röportajda sapyoseksüel olduğunu söyleyen Iman Casablanca gerçekten sapyoseksüel olabilir mi? Hadi Molatik olalım Iman Casablanca ve sapyoseksüel açıklamasına…

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

2018 yılında “Best Model Of The World” yarışmasında birincilik tacını Iman Casablanca kazanmıştı. Evet, kendisi yabancı, Faslı bir isim. Yolu Türkiye’ye düştü Iman Casablanca’nın. Türkçesiyle kendine hayran bıraktı. Çoğu Türk’ten daha güzel Türkçe konuşuyor. Güzelliği ve yeteneği ile Türk izleyicisiyle buluştu. Oldukça da olumlu geri dönüşler aldı, şahsen ben de çok takdir ediyorum kendisini.

Haberin Devamı

Sapyoseksüel mi? Neden olmasın

Son röportajında ise dikkat çeken sözlere imza attı Iman Casablanca. BeStyle’daki samimi sohbetinin arasında sapyoseksüel olduğunu söyledi. Haliyle insanların aklına "Ünlüler sapyoseksüel olabilir mi?" tarzı saçma bir soru gelebilir. Neden olmasınlar? Sonuçta onlar da bizim gibi insanlar. Hele bu isim Iman Casablanca gibi zeki birisiyse gayet normal bir durum. Hatta bunun tersi bir durum olması durumu şaşırtırdı beni. Sonuçta mal, mülk, yakışıklılık, güzellik geçicidir ancak zeka her daim kalıcıdır. Iman Casablanca da kendisini ileri taşıyacak, fikirleriyle ilham olacak insanlardan hoşlanıyor.

Duygusal bir yapısı olduğunu da öğreniyoruz güzel oyucunun. Aşık olunca kendini fazla kaptırıyormuş. Aşkı sonuna kadar yaşamayı seviyor sanırım. Bu durumu da bildiğinden dolayı şimdilik aşka kapısı kapalı gibi. İşine konsantre olmayı tercih etmiş. Bu da takdir edilecek bir durum. "Aşık olursam iş verimliliğim düşebilir" fikri ile hareket ediyor, işine saygısı da çok fazla.

Haberin Devamı

Başarılarının devamını dileriz bizler de o zaman…

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Instagram: selcukbulut7

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber