Geri Dön
Yıldız Asyalı neden eşinden ayrılık kararı aldı?

Yıldız Asyalı neden eşinden ayrılık kararı aldı?

Çocuk yıldızlardan Yıldız Asyalı geçtiğimiz günlerde yönetmen Kerem Saka ile nikah masasına oturmuştu. Ancak evliliklerinde sorunlar yaşayan çift evlerini ayırdı ve ayrılık kararı aldı. İyi de neden? 30 günde ayrılık kararı alınacak neler yaşandı ikili arasında?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Öyle bir dönemden geçiyoruz ki...

30 günde radikal kararlar alabilenleri ayakta alkışlamak gerekiyor. Özellikle de Corona sürecinde "Arkadaşlar, ben bundan böyle..." diyebilen herkesi koca yürekli davranışlarından öpürü kokulu kokulu öpücük yollamak istiyorum. İnsan bir sonraki gün nasıl bir dünyaya uyanacağını dahi bilmiyor, hani öyle bir süreçten geçiyoruz ki neyin ne olacağını kati surette kestiremiyoruz.

Köpek mevzusu patladı

Yıldız Asyalı da geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtarak maskesini de takıp yönetmen Kerem Saka ile nikah masasına oturmuştu. Yıldız Asyalı'nın maskesi, keman çalması vs. güzel detaylarla süslü bu mutluluk kareleri ses getirmişti. Derken bir köpek mevzusu patladı ve ayrılık kararı geldi. İyi de neden? Asyalı şu açıklamayı yaptı: "Hayvan barınağından bir köpek sahiplendim. Kerem'in bana verdiği 1000 lira ile nakliye ücretini ödeyerek köpeğime kavuştum. Kerem buna çok kızdı ve beni sürükleyerek evden attı." Sürükleyerek evden atmak mı? Üzücü bir iddia... Ama durun, dahası da var!

Radikal kararlar almamak lazım

Asyalı, şunu söylüyor: "Bu olaydan sonra benim için Kerem sayfası kapandı, bitti. Zaten resmi nikahımız yok, sadece düğün yapmıştık." Yani resmi nikah olmadan sadece düğün yapmışlar aslında. Evlenmiyorlar ama düğün yapıyorlar. Bir köpek mevzusundan ötürü kavga edip ayrılıyorlar. Ve her şey 30 gün içinde oluyor. Hep diyorum, bu olaydan sonra bir kez daha diyeceğim, Corona sürecinde radikal kararlar almamak lazım. Çünkü şu anda tıpkı Yıldız Asyalı gibiyiz hepimiz. Her an şaşırtacak bir şey yapabilir, her an yaptığımız her şeyden vazgeçebiliriz. Aylarca evde kaldık, bu normal bir durum muydu? Hiçbirimizin psikolojisi sağlıklı değil. Bu dönemde evlenmek, evlenmiş gibi yapmak dahi çok büyük bir karar. Bu kararları ertelemek lazım...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber