Geri Dön
Hande Yener neden Demet Akalın'ı reddetti?

Hande Yener neden Demet Akalın'ı reddetti?

Hande Yener, geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'in programına katılmış ve "Ben nereye düştüm acaba?" dedirten halleriyle dalga konusu olmuştu. İddialara göre Tatlıses'le aynı stüdyoyu paylaşan Akalın da Yener'i programında ağırlamak istemiş ama "Pandemi :)" cevabını almış. İyi de nasıl yani? Tatlıses'in programına katılıp Akalın'a "Pandemi :)" demek gerçekten ne kadar samimi bir tavır?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

2000'li yılların polemik kraliçeleri

Hande Yener ve Demet Akalın, Hülya Avşar ve Gülben Ergen'den devraldıkları 'polemik savaşı'nı 2000'li yıllar boyunca muazzam bir şekilde devam ettirmişti. Sonra hiç beklenmedik bir gelişme oldu ve ikili bir arada göründü, birlikte reklam filminde bile rol aldı, hem de aralarındaki çekişmeye gönderme yaparak. Sonra yine hiç beklemediğimiz bir anda tekrar araya anlaşmazlıklar girdi. Hiçbir zaman canciğer olmadılar belki ama eskisi kadar da kanlı bıçaklı değillerdi.

Akalın da programında ağırlamak istemiş

Artık yaş geçiyor, yeni nesil Türk popçular bile yavaştan kıdemli olmaya başladı. Haliyle Hande Yener ve Demet Akalın gibi iki büyük markanın daha çok kenetlenmesi gerekiyor. Ama gelin görün ki bu durum pek de geçerli değil. Hande Yener, geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'in şov programına adeta 'cansız manken' tadında katılmış ve Yener'in bu "Ben nereye düştüm acaba?" dedirten aşırı mesafeli tavırları sosyal medyada epey bir dalga konusu olmuştu. İddialara göre Demet Akalın da Alişan'la birlikte sundukları sabah programına -ki biliyorsunuz bu program İbrahim Tatlıses'in programıyla aynı stüdyoda çekiliyor- ağırlamak istemiş Hande Yener'i.

"Pandemi :)" mi?

Ama Hande Yener reddetmiş bu teklifi. Olabilir, pandemi sürecinde bile olsak yoğunluk hep var, tempolar çakışabilir. Ama asıl bomba Hande Yener'in, Demet Akalın'ın programına katılmayı reddetmesinin sebebi. İddialara göre Hande Yener gerekçe olarak "Pandemi :)" demiş. İzninizle koca bir "Gerçekten mi?" demek istiyorum sayın seyirciler. Eğer bu iddia doğruysa Hande Yener'in samimiyetinden kesinkes şüphe duymaya başlayacağım. İbrahim Tatlıses'le aynı stüdyoyu paylaşan Demet Akalın'ın yerinde olsam yazım yanlışlarıyla dolu, TDK ile kavgalı bir yorum yapardım. Demet Akalın yine soğukkanlılığını koruyor. Yani eski defterleri açmak istemiyorum ama kızı Hira'ya çirkin bir emoji yollamışlığı da var Yener'in. "Hande Yener ve Demet Akalın çekişmesinin asıl nedeni Hande Yener'in Demet Akalın'ın başarısını kaldıramaması olabilir mi?" diye düşünmeden edemiyor insan maalesef...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler