Geri Dön
Öykü Serter'in yasak aşk itirafından ne anlamalıyız?

Öykü Serter'in yasak aşk itirafından ne anlamalıyız?

Öykü Serter'in bir röportajda ilk defa aşk hayatına dair öz eleştiriler yapması enteresan bir durum. Serter, ilk defa kendi özeli hakkında konuştu yıllar sonra. Peki Öykü Serter'in yasak aşk itirafından ne anlamalıyız?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

"Yuva yıkmak gibi bir durum değildi"

Armağan Çağlayan, ne kadar başarılı bir röportajcı ve televizyoncu olduğunu bugünlerde Youtube'da kanıtlıyor. Özellikle basit bir dekor eşliğinde ünlü isimlerle yaptığı sohbetler müthiş iç döküşlere sahne oluyor. Bu iç döküşlerden biri de Öykü Serter'inkiydi. Yıllardır reality show'larla karşımıza çıkan, "Türkiye'nin en başarılı sunucusu kimdir?" denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri olan Öykü Serter, ilk defa bir röportajında kendi hayatına dair merak edilenleri cevapladı. Uzun süre evli bir erkekle beraber olduğunu itiraf etmiş Seter. "Bu yuva yıkmak gibi bir durum muydu? Hayır. Benden önce de o yuvada defalarca yaşanmış ilişkiler vardı" demiş. Ortaya karışık tepkiler alacağının bilincinde ama kendinden emin tavrını asla sekteye uğratmadan söylemiş bu lafları.

Videodan vazgeçebilirdi ama bunu yapmamış

Peki Öykü Serter'in yasak aşk itirafından tam olarak ne anlamalıyız? Bunun için söz konusu röportaja birazcık 'teknik' bakmak yeterli. Videoda ciddi bir ses problemi olmasına rağmen Öykü Serter, "Ben ilk defa bu kadar kendimi açtım, bu şekilde kalsın" demiş ve ses kalitesi düşük videodaki samimiyete inanarak, kendine güvenerek bu röportajın yayınlanmasına onay vermiş Serter. Bunu herkes yapamaz mesela. "Benim sesim, kanaldaki diğer röportajlar gibi değil, yayınlanmasın" diyebilirmiş Serter. Ama dememiş. Bu, zaten Öykü Serter'in hayata bakışını özetler niteliğinde.

Geçmişi geçmişte bırakmanın ön koşulu...

Öykü Serter belli ki geçmişi geçmişte bırakmanın ön koşulunun 'kabul etmek' olduğunun idrakında. Akademi Türkiye döneminde Pelin Akat'la aralarının açık olmasının sebebinin bir aşk üçgeni olduğu yıllarca konuşuldu gizliden gizliye. Öyle ki Altın Kelebek kazandığında da yoluna taş koyanlardan bahsetmişti Serter. Bu videoda da tam olarak bu durumları ilk ve belki de son kez anlatmak istemiş dolaylı yoldan. Kendi için önemli ve büyük bir adım atmış. "İyi ki yaşadım" diye dersler çıkartmış. Hatalarını kabullenmiş. Hani birçoğumuzun yapmakta çuvalladığı o kabullenmeyi tam da gerekli zamanda, örnek alınası bir cesaretle yapmış. Öykü Serter'in yasak aşk itiraflarında geçmişle barışma derdi ve kaygısı var. Ses problemi yaşandığı için daha önce anlattıklarından vazgeçebilirdi de Serter. Kararlılıkla üstüne gitmiş, arkasında durmuş konuştuklarının. Bunu ancak güçlü karakterler başarabilir. Ekranda her zaman güçlü bir imaja sahip olan Öykü Serter, aslında ne kadar da korkusuz bir karaktere sahip olduğunu kanıtlamış. Keşke herkes onun kadar kararlı, cesur ve ancak gerektiği yerde gerektiği zaman 'son söz'ü söyleyebilse...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler