Geri Dön
Özlem Ertuğ sonbahara 'Kalk Gel' dedi mi?

Özlem Ertuğ sonbahara 'Kalk Gel' dedi mi?

Eylül, Ekim derken sonbaharı karşıladık. Yazın ‘cıstak cıstak’ müziklerinden sonra hayatımıza sonbahar şarkıları girdi. Özlem Ertuğ da ‘Kalk Gel’ parçasıyla sonbaharı karşılayan isimlerden oldu. Bizler de Özlem Ertuğ ve ‘Kalk Gel’ parçasına Molatik olduk.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Yazın o sıcak, yakıcı havası sonbaharın gelmesiyle kendini hırka sezonuna bıraktı. Birçok parça ile arkamızda bıraktığımız yaz mevsiminde tanıştık. Çok dinledik, sevdik, ‘bu neymiş ya’ dedik. O günler geride kaldığına göre yeni parçalara yelken açma vakti de geldi. O parçalardan birisi de ‘Kalk Gel’ oldu. Özlem Ertuğ’un ilk çalışması olan ‘Kalk Gel’ bizleri içine çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

5 yaşından beri müzikle iç içe

Özlem Ertuğ’u ilk single’ı olan ‘Kalk Gel’ ile tanıdık ancak onun müzikle tanışıklığı çok eskilere dayanıyor. Henüz 5 yaşındayken piyano tuşlarıyla haşır neşir olmuş, üstüne bir de şarkı söylemeye başlamış. Boşuna dememiş atalarımız ‘Ağaç yaşken eğilir’ diye. Tabii yetenekle olmuyor bu işler. Eğitimi de aksatmamış, London Music School'da şan, caz ve pop içeren müzik eğitimleri programlarını tamamlamış. Türkiye’ye gelince de Tolga Görsev ile yolları kesişmiş, çalışmalara başlamışlar.

Sonbahara 'Kalk Gel' mi diyor?

Gelelim ilk single’ı ‘Kalk Gel’e. Dediğim gibi, yaz parçalarının ‘cıstak’lığından uzak, sakin bir tempoda bizleri karşılıyor. ‘Sonbaharda ne dinlesem?’ diyenler için ideal bir parça. Sadece parça değil klip de oldukça güzel olmuş, kah sahilde kah mutfakta kah sofra başında. Yarım milyona kısa sürede yaklaşan izlenme sayısı ile dinleyicilerin de dikkatini çekmiş eser. Umarım daha da güzel yerlerde görürüz kendisini.

Haberin Devamı

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Instagram.com/selcukbulut7

Benzer İçerikler