Geri Dön
Yıldız Tilbe proje albümü ne zaman çıkıyor, albümde kimler var?

Yıldız Tilbe proje albümü ne zaman çıkıyor, albümde kimler var?

Yıldız Tilbe proje albümü uzun zamandır konuşuluyor. Yıldız Tilbe şarkılarının diğer şarkıcılar tarafından seslendirilecek yeni hallerini barındıran Yıldız Tilbe proje albümü için geri sayım başladı. İşte Yıldız Tilbe proje albümü hakkında şu an için internete düşen bilgiler...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Yıldız Tilbe'nin şarkılarının başka isimler tarafından seslendirileceği ve herkesin merakla beklediği Yıldız Tilbe proje albümünün çıkış tarihi henüz net değil.

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe şarkıları albümünde kaç şarkı olacak?

Çıkış tarihi belli olmayan Yıldız Tilbe şarkıları projesinin Selim Çaldıran prodüktörlüğünde yapıldığı ve Özdemir Plak etiketiyle piyasaya çıkacağı konuşuluyor. Daha önce basına yansıyan haberlerde albüm için 40 isimle anlaşıldığı yer almıştı.

Tarkan hangi Yıldız Tilbe şarkısını söyleyecek?

Yıldız Tilbe albümünde yaşanan gecikmenin en önemli sebeplerinden biri ise megastar Tarkan. Daha önce Tarkan'dan Yıldız Tilbe'nin sözlerini yazdığı 'Kış Güneşi' ve 'İşim Olmaz' şarkılarını duymuştuk. Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde Tarkan'ın bu albümde yer alacağı ancak yeni bir Yıldız Tilbe şarkısıyla albüme dahil olacağı, bu yüzden de bir gecikme yaşandığı konuşulmuştu. Tarkan'ın, proje albümde olması beklenen yeni Yıldız Tilbe şarkısının adı henüz duyurulmadı.

Haberin Devamı

Albümde kimler var?

Peki Yıldız Tilbe'nin proje albümünde kimlerin olacağı konuşuluyor? Merak ediyorsunuz. Hemen ilk yansıyan bilgileri sizlerle paylaşalım. Yıldız Tilbe'nin proje albümünde Ferhat Göçer, Hakan Altun, Zerrin Özer, Sibel Can, Demet Akalın, Serdar Ortaç, Deniz Seki, Hande Yener, Mabel Matiz, Zara, İrem Derici, Işın Karaca, Serkan Kaya, Gülşen, Berkay, Oğuzhan Koç, Linet, Edis, Mustafa Ceceli, Manga, Rober Hatemo, Elif Kaya, Kutsi, Derya Uluğ, İntizar, Murat Dalkılıç, Merve Özbey, Emre Kaya ve Aleyna Tilki'nin yer alacağı konuşuluyor.

Hangi Yıldız Tilbe şarkıları albümde?

Yıldız Tilbe şarkıları denildiğinde akla gelen ilk şarkı elbette 'Delikanlım'. Albümde 'Delikanlım'ın Gülşen tarafından seslendirileceği de bir diğer bilgi. Albümde yer alması beklenen diğer Yıldız Tilbe şarkıları ise şöyle: 'Dayan Yüreğim', 'Çabuk Olalım Aşkım', 'Ama Evlisin', 'E mi', 'Aşk Laftan Anlamaz Ki', 'Haberi Olsun', 'Seni Sana Bırakmam', 'El Adamı', 'Değilsin', 'Aşkın Benden de Öte', 'Bin Dereden Su Getirsem', 'Dillere Destan', 'Sor', 'Vursalar Ölemem', 'Çat Kapı', 'Sevmeyeceğim', 'Buz Kırağı', 'Vazgeçtim', 'Yarabbim', 'Aşkperest', 'Çok Zor', 'Vuracak', 'Yalnız Çiçek', 'Yar', 'Gülüm', 'Seve Seve', 'Ayrılığın Yükü Ağır' ve 'Sevdanın Tadı'.

Haberin Devamı

Sürpriz isimler var mı?

40 şarkıdan oluşması planlanan Yıldız Tilbe'nin proje albümünde Koray Avcı, Tan Taşçı, İlyas Yalçıntaş, Ebru Yaşar, Hadise, Lara, Niran Ünsal ve son olarak da Asil Gök'ün de yer alacağı konuşuluyor.

Benzer İçerikler