Geri Dön
Demet Akbağ '9 Kere Leyla'da oynamış olmaktan pişman mı?

Demet Akbağ '9 Kere Leyla'da oynamış olmaktan pişman mı?

Demet Akbağ hepimizin yerinde ayrı bir yere sahip. Hangi yapımda rol alsa hemen koşa koşa izliyoruz. Bu koşma halini '9 Kere Leyla'da da gerçekleştirdik. Ama ortalık karıştı bu sefer, film çok kötü yorumlar aldı. Peki ya Demet Akbağ? '9 Kere Leyla'da oynamış olmaktan pişman mı?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Ezel Akay...

Bir film düşünün. Başrolde Demet Akbağ var. Haluk Bilginer var. Yönetmen de herkesin tanıyıp bildiği Ezel Akay. İzler misiniz? Sinemada gösterime girse koşa koşa izler misiniz? Ben cevaplayayım, evet! 9 kere evet hem de! Tabii malum, pandemi dönemindeyiz. Öyle koşarak bir yerlere gitme durumumuz yok. Haliyle ne yapıyoruz? Açıyoruz bir dijital video platformunu, başlıyoruz izlemeye. Hem başrolde Demet Akbağ ve Haluk Bilginer var. Evet, Ezel Akay çekmiş. Filmin adı da '9 Kere Leyla'...

Peki '9 Kere Leyla'dan pişman mı?

Sosyal medya geçtiğimiz günlerde '9 Kere Leyla' filmiyle dalgalandı da duruldu resmen. İzleyici ortadan ikiye bölündü. Filmi sevenler de oldu ama hiç beğenmeyenler de. Aslında bir yüzdelik oy olsa kesin sevmeyenler daha büyük bir yüzdeyi oluştururdu. Sosyal medya lincinin en son kurbanı oldu film. "Bitiremedim"ler havada uçuştu. Peki Demet Akbağ ortalığı birbirine katan '9 Kere Leyla'da oynamış olmaktan pişman mı? İşte bu soru cevabını bulmuş.

"Yeter ki işinizin sonuna kadar arkasında durun" mesajı veriyor

Akbağ, şunları söylemiş filmle ilgili: "Her tür eleştiri başımızın üzerinde. Ezel Akay bir dünya yarattı, biz hikâyeyi sevdik ve performanslarımızı sergiledik. İzledikten sonra asla 'Oynamasaydım' demedim. 'Evet' dediğim hiçbir projeden pişmanlık duymam..." İşte doğru cevap budur. Demet Akbağ, eleştirilerin farkında ama yaptığı işin de arkasında. Ne filmi ezdiriyor ne de kendini. Bir genç oyuncu olsa "Ben de pişman oldum" deme tuzağında bulunabilirdi. Ama o sonuna kadar arkasında. Ve bize ne kadar da önemli bir mesaj veriyor. "Beğenilsin, beğenilmesin, yeter ki yaptığınız işin sonuna kadar arkasında olun..."

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler