Geri Dön
Jimi Hendrix'in canlı performansı belgesel oluyor

Jimi Hendrix'in canlı performansı belgesel oluyor

Jimi Hendrix'in 1970'teki canlı performansı belgesel olacakmış. Yani konu Jimi Hendrix olunca heyecanlanmamak elde değil. Hadi gelin Jimi Hendrix'in belgesel olacak canlı performansına Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

'Music, Money, Madness… Jimi Hendrix In Maui'

Rock tarihinin efsane müzisyeni Jimi Hendrix’in 1970’te Maui, Havai’de verdiği Rainbow Bridge filmi için çekilen canlı performansı bir belgesele konu olacakmış. Playtuşu'nun aktardığı habere göre belgeselin ismi, 'Music, Money, Madness… Jimi Hendrix In Maui' olacakmış ve belgesel, Rainbow Bridge’in kamera arkasına ve Haleakala Volkanı'nın dibinde yapılan konsere odaklanacakmış.

Fikir menajerden...

Geçmişe gidecek olursak Rainbow Bridge filmi,Hendrix’in o dönemki menajeri Michael Jeffrey’nin fikriydi. Fakat Hendrix’in rock yıldızı imajını kullanarak para kazanmak üzere yola çıktığı bu proje, planladığı gibi olmamıştı ve gişe başarısı elde edememişti. Yani aslında yarıda kalmış bir proje desek yanlış olmaz.

Konu Hendrix olunca insan heyecanlanmadan edemiyor

Fakat şu an üzerine konuştuğumuz haber, gayet sevindirici. Çünkü Jimi Hendrix’ten bahsediyoruz. Yani Rolling Stone dergisi tarafından 2003 yılında tüm zamanların en iyi gitaristi seçilen Jimi Hendrix'ten. Zaten böyle bir belgeselin çekilmemesi bile hata. Yani çoktan çekilmiş olması gerekirdi. Demek ki bugüne kısmetmiş. Umarım sorunsuz bir şekilde planlanır ve hayata geçirilir de keyifli bir şekilde izleme şansı elde ederiz. Konu efsane gitarist olunca insan heyecanlanmadan edemiyor çünkü.

Benzer İçerikler