Geri Dön
Macaulay Culkin 40 yaşında, peki biz?

Macaulay Culkin 40 yaşında, peki biz?

90'larda çocuk olan herkesin gönlünde apayrı bir yerde olan 'Evde Tek Başına' serisinin yıldızı Macaulay Culkin, 40 yaşına basmış. Yok yok, şaka yapmıyoruz. Zaman ne kadar da hızlı geçiyor değil mi? Macaulay Culkin 40 yaşında, peki biz?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Hepimizi şaşırttı

90'ların en unutulmaz filmlerinden biri de elbette 'Evde Tek Başına' ve devam filmleriydi. Seri o kadar büyük bir etki yarattı ki, çocukken bu filmi televizyonda izleyen koca bir nesil yetişti. Birçoğumuzun hayatında ciddi bir iz bıraktı 'Evde Tek Başına' serisi... İşte bu serinin ilk iki filminde başrolde oynayan çocuk yıldız Macaulay Culkin, hepimizi şaşkına çevirecek bir gerçeği açıklamış.

Dünya bu kadar hızlı mı dönüyor?

Demiş ki Culkin, "40 yaşındayım!" Nasıl yani? Macaulay Culkin, 40 yaşındaysa biz kaç yaşında olabiliriz acaba? Dünya bu kadar hızlı mı dönüyor? Şimdi bize kaybolan yıllarımızı kim ve/veya kimler verecek? Tam da bu düşünceler içindeyken Gupse Özay'dan hoş bir Macaulay Culkin paylaşımı gelmiş. Özay, "Evet doğru yaşlandık da, tweet'i okurken küçüklüğümden beri çocuğun ismini kendime yorumladığımı fark ettim. Bir süre sonra da isminin doğrusunu unuttuğum için ortamlarda çocuktan bahsedemediğim aklıma geldi." Özay'ın bu paylaşımına gülümsememek elde değil. 40 yaşına bastı Macaulay Culkin ama biz onun adını asla doğruyu söyleyemeyen, ama nerede görsek tanıyan masum ünlü/gönüllüleriz.

Devam filmi geliyor!

Evet, Culkin'in 40 yaşına basması hepimizi "Yaşlanıyoruz" hissine sürükleyebilir hatta bir tık depresif hissetmemize bile sebebiyet verebilir. Ancak üzülmeyin, bu serinin dördüncüsü yolda! Dan Mazer tarafından yönetilecek olan devam filmi dijital video platformlarından birinde yayınlanacak. Filmde Kevin McCallister rolünde yine Macaulay Culkin'i izleyeceğiz. Evet, onun son halini görüp bir tuhaf olacağız ama bir kez daha hayatın ne kadar da hızlı geçtiğini, önemli olanın her anın kıymetini bilmek olduğunu hatırlayacağız.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler