Geri Dön
Ocean's Eight filminde beklentiler tavan yaptı

Ocean's Eight filminde beklentiler tavan yaptı

Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sandra Bullock ve Rihanna gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla heyecanla beklenen Ocean’s Eight'den bir kare paylaşıldı. Ocean's serisini bilmeyenimiz yoktur. Bir döneme damga vuran ve birçok kez izleyicinin karşısına birbirinden ünlü aktörlerle çıkan seri bu kez farklı bir versiyonla karşımızda... 2018'de gösterime girecek olan filmde bu kez kadın oyuncuları izleyeceğiz. Hem de birbirinden ünlü, güzel ve yetenekli kadın oyuncular karşımızda olacak...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Düşünün...

Haberin Devamı

Cate Blanchett var.

Anne Hathaway var.

Sandra Bullock var.

Yetmedi mi?

Rihanna bile var!

Kadroda ABD'li rap'çi Awkwafina'dan tutun da The Office dizisinin ardından Mindy Project'le de adını duyuran Mindy Kaling bile var.

Şaka gibi bir kadro.

E doğal olarak beklenti de tavan ve ötesi.

Böyle bir kadrodan şahane ötesi bir film geleceği çok belli.

Özellikle son dönemde bu tarz filmlerin sayısında oldukça artış var ve bunu sevindirici bir gelişme olarak görmemiz gerekiyor.

Belki aşırı iddialı filmler olmasa da birçoğunun IMDB puanı çok büyük olmayacak olsa da bu tarz 'Yıldızlar Geçidi' konseptli filmlerin sayısının her geçen gün daha da artması sevindirici.

Bu sadece Hollywood için olmamalı elbette...

Biz de birbirinden yetenekli oyuncularımızın karşılıklı şovlar yaptığı ama her birini ufak ufak adeta 'tadımlık' izlediğimiz filmleri görmek istiyoruz; daha doğrusu daha çok bu tarz filmlerle karşılaşmak istiyoruz.

Haberin Devamı

Çünkü neden?

Bu tarz filmler izleyiciyide de 'Daha başka filmler de izleyeyim bakalım son dönemde başka hangi filmler çıkmış?' merakı yaratıyor.

Yani bir yandan kendisini izlettiriyor, diğer yandan da rakiplerinin keşfedilmesini sağlıyor.

E doğal olarak da o dönemde hangi filmler vizyondaysa onlar toplu bir şekilde kazanıyor.

Yani olması gereken oluyor...


twitter.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler