Geri Dön
Rupert Grint'in Harry Potter itirafı ne kadar inandırıcı?

Rupert Grint'in Harry Potter itirafı ne kadar inandırıcı?

Harry Potter serisi birçoğumuzun çocukluğuna, gençliğine damga vurdu. Seriyi sevmemizde Harry kadar Ron ve Hermione'nin de payı büyük. Seride Ron Weasley'i canlandıran Rupert Grint'in Harry Potter itirafı ise bir hayli ilginç...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Harry kadar Ron ve Hermione de sevildi

İngiliz yazar J.K. Rowling'in adını tüm dünyaya duyuran Harry Potter serisi, kitapları kadar filmleriyle de tam not almayı başarmıştı. Seriyi sevmemizde Harry karakteri kadar Rupert Grint'in canlandırdığı Ron ve Emma Watson'ın oynadığı Hermione karakterlerinin de payı bir hayli büyük. Bu isimlerden Rupert Grint ise oldukça enteresan bir Harry Potter itirafında bulunmuş.

"İlk üç filmden sonra izlemeyi bıraktım"

Rupert Grint, Variety'e verdiği röportajda serinin ilk üç filmini izlediğini ama daha sonraki filmleri izlemediğini açıklamış. Grint, "İlk üçünü muhtemelen galalarda görmüşümdür. Bundan sonra ise filmleri izlemeyi bıraktım" demiş. Yeni doğan kızıyla birlikte filmleri artık izlemek zorunda kalacağını da eklemiş... Oldukça enteresan bir itiraf. Tüm dünya onu Ron karakteriyle hatırlıyor ve o, rol aldığı filmlerin tamamını henüz izleyebilmiş değil!

Ünlülerin şaşırtan itirafları

Ünlü oyuncuların şaşırtan itirafları gerçekten de enteresan oluyor. Mesela Natalie Portman hayatı boyunca hiç Facebook'a üye olmamış ki Mark Zuckerberg'le arkadaş olmalarına rağmen... Rupert Grint'in Harry Potter konusunda yalan söyleme sebebi de yok ortada üstelik. O hep Ron olarak kalacak birçoğumuzun gözünde. Nasıl Emma Watson her daim Hermione ise o da biricik Ron'umuz. Ünlüler gerçekten şaşırtmayı başarıyor bizleri. Yoksa şöhret olmak şaşırtmayı başarmayı mı gerektiriyor, ne dersiniz?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler