Geri Dön
İrfan Can Kahveci, Selçuk İnan etkisi yaratabilir mi?

İrfan Can Kahveci, Selçuk İnan etkisi yaratabilir mi?

Galatasaray, Selçuk İnan'ı transfer ederek sadece 4 yılda 3 şampiyonluk ve dördüncü yıldızı kazanmadı aynı zamanda Selçuk İnan'ın bunları Fenerbahçe formasıyla yapmasının da önüne geçmiş oldu. Şimdi Fenerbahçe de son şampiyon Başakşehir'den aldığı İrfan Can Kahveci'den, daha azını beklemeyecek...

Volkan Tümkor
Volkan Tümkor

Cisse'yle oynayan Ernst, Bursasporlu Ergic, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Alex ayrıldıktan sonra kendini aşan Baroni ve Oğuzhan Özyakup'un en iyi iki sezonu...

Haberin Devamı

Süper Lig'de herkes 'atana' ve 'tutana' dikkat kesilse de şampiyonlukla tamamlanan sezonlarda iz bırakan, bu isimlerin yüksek form durumu oldu. Muslera, Alex ya da Atiba, kupaları en formda '8 numara'larla oynadıkları sezonlarda kaldırdı. Bazı sezonlarda kalecisi ya da golcüsü fark yaratmayan, hatta 10 numarası ıslıklanan şampiyonlar gördük ama vasat bir '8 numara' performansıyla kupaya uzanmak çok da mümkün değil. Podolski, van Persie ve Guti, Süper Lig'de şampiyonluk göremedi. Atiba ve Talisca'lı Beşiktaş, iyi Oğuzhan'la kupaya uzanırken vasat Oğuzhan'la dördüncü oldu.



Selçuk İnan tercihiyle tarih değiştirdi

2011'de kabus gibi bir sezonu geride bırakan Galatasaray, Selçuk İnan'ı transfer etmek için Fenerbahçe'yle ciddi bir rekabete girmişti. O Selçuk İnan, Galatasaray'la üst üste iki yıl şampiyon olurken 19 gol ve 21 asistle toplam 40 gole katkı yaptı. Dördüncü yıldızı kazanan Muslera ve Sneijder'li takımın lideriydi. Galatasaray, Selçuk İnan'ı transfer ederek sadece 4 yılda 3 şampiyonluk ve dördüncü yıldızı kazanmadı, aynı zamanda Selçuk İnan'ın bunları Fenerbahçe formasıyla yapmasının da önüne geçmiş oldu.

Haberin Devamı

İrfan Can Kahveci, Selçuk İnan etkisi yaratabilir mi


İrfan Can Kahveci 'Fenerbahçe' dedi

Şimdi Fenerbahçe de son şampiyon Başakşehir'den aldığı İrfan Can Kahveci'den, daha azını beklemeyecek. Galatasaray ve Fenerbahçe transferde bir kez daha karşı karşıya geldi ve bu kez imzayı sarı-lacivertliler attırdı. Galatasaray o bölgeyi Gedson Fernandes'le doldurdu. Beşiktaş'ın en güçlü olduğu yer orta sahası. Fenerbahçe'deyse gözler Mesut Özil'de olsa da, Luiz Gustavo her hafta alkışlansa da asıl farkı, oyunun tam merkezindeki İrfan Can yaratacak ya da yaratamayacak.

Artık top İrfan Can'da...

Benzer İçerikler