Geri Dön
Kylian Mbappe'nin Bursaspor'da oynayan üvey kardeşi varmış

Kylian Mbappe'nin Bursaspor'da oynayan üvey kardeşi varmış

Dünya futbolunun adından çokça söz ettiren yeni yıldızı Fransız Kylian Mbappe'yi herkes tanıyor. Monaco'dan PSG'ye toplamda 180 milyon euro'ya transfer olan 18 yaşındaki futbolcunun meğer Türkiye'nin önemli takımlarından Bursaspor'da oynayan üvey kardeşi varmış.

Turcel Orman
Turcel Orman

Bursaspor'un bu seneki yeni transferlerinden olan Jires Kembo-Ekoko, Kylian Mbappe'nin üvey abisi. Mbappe'den 11 yaş büyük olan 29 yaşındaki Jires Kembo-Ekoko, hem annesinin hem de babasının soyadını beraber kullanıyor.

Haberin Devamı

Jires, Kylian doğduğundan beri o evde olduğunu ve Kylian'ın onu hep abisi olarak gördüğünü söylüyor. İkisinin de küçüklüklerinden beri futbol delisi olduklarını, evin içinde durmadan top oynadıklarını, misafir geldiğinde dahi top oynamayı bırakmamak için ufacık bir odada oynamaya devam ettiklerini anlatıyor. Demek ki dünya yıldızı olmak için gerçekten küçüklükten beri futbola tutkun olmak, toptan vazgeçmemek lazım.

Mbappe'nin küçük yaşlardan beri yalnızca futbol oynadığını ve her zaman futbol konuştuğunu söyleyen Jires, boş zaman buldukça kardeşinin maçlarını izlemek için Fransa'ya gidiyor. Mbappe'nin de onun maçlarını izlemek için Bursa'ya geleceğinden şüphesi olmadığını ve bunun için davete ihtiyaç olmadığını söylüyor. Elbette Mbappe, Bursa'ya gelsin Jires! Getir de bir iskender yedir çocukcağıza.

Haberin Devamı

Daha 18'inde, 180 milyon euro'ya transfer yapmış genç bir trilyoner ama hayatında hiç iskender yememiş... Böyle milyonerlik olmaz olsun. Mbappe'ye maç öncesinde bir iskender, arkasından bir kemalpaşa tatlısı yedirdin mi emin ol maçı izlemekle kalmaz bütün enerjisini Bursaspor tribünleriyle beraber atar, deli tezahürat yapar.

Mbappe'yi ülkemizden Bursaspor'un ünlü taraftar grubu Texas'a üye olmuş olarak gönderebiliriz bile!

Benzer İçerikler