Geri Dön
Arda Öziri kimdir? Arda Öziri'nin ölüm nedeni ve dizileri

Arda Öziri kimdir? Arda Öziri'nin ölüm nedeni ve dizileri

Oyuncu Arda Öziri'nin hayatını kaybetmesi bugünün en çok konuşulan haberlerinden biriydi. Peki Arda Öziri kimdir? Arda Öziri neden öldü? İşte Arda Öziri hakkında bilmedikleriniz...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Arda Öziri kim?

Ölüm haberinin sosyal medyaya duyulmasından sonra bir anda 'Arda Öziri kim?' ve 'Arda Öziri neden öldü?' soruları sorulmaya başlandı. Sosyal medya kullanıcılarının merak ettiği bu soruya Molatik ekibi olarak cevap vermek istedik. Arda Öziri kimdir? Arda Öziri, 14 Eylül 1978 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Çocukluk ve gençlik yıllarından itibaren oyunculuğa ve müzisyenliğe özel bir ilgisi olan Arda Öziri, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Yine bu dönemde 'Anemi' adlı bir müzik grubunda vokalist olarak görev yapmıştır.

Arda Öziri neden öldü?

Arda Öziri'nin hayatını kaybetmesi bugün sosyal medyayı karıştırdı. Arda Öziri kim? Arda Öziri hangi dizilerde oynadı? Arda Öziri neden öldü? soruları bugün sosyal medya kullanıcılarının sıklıkla merak ettiği sorulardandı. Arda Öziri'nin 27 Mayıs 2018 pazar sabahında İstanbul'da, TEM otoyolunda motosikletiyle trafik kazası geçirdiği, kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybettiği öğrenildi. Öziri'nin ölüm haberi kısa zaman içerisinde özellikle sosyal medyada duyuldu. Öziri'nin acı vefatı özellikle sanat camiasında şok etkisi yarattı. Öziri'nin ölümünü öğrenen hayranları ve oyuncunun yakın arkadaşları acı haberin ardından yasa boğuldu.

Yakın arkadaşının sözleri

Arda Öziri'nin ölümünden sonra yakın arkadaşı Cengiz Çolak, genç aktörün son anlarını paylaştı. İnternet sitelerine düşen haberde Çolak'ın şu sözleri söylediği kaydedildi: "Cumartesi akşamı Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için bana uğradı. Keyifli bir akşamdı. Güldük. Ona "Bu saatte kal, gitme" dedim ama pazar sabahı 03:00 gibi yola çıktı. TEM'de kaza geçirmiş. Çok üzgünüm. Çok yakın bir arkadaşımı kaybettim..."

Arda Öziri hangi dizilerde oynadı?

Arda Öziri'nin ismini duymamış olabilirsiniz ama simasına aşina olmanız kuvvetle muhtemel. Bugüne kadar çok sayıda dizide görev alan Arda Öziri en son Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almıştı. Diriliş Ertuğrul dizisinde Göktuğ karakterini canlandıran oyuncu bugüne kadar pek çok dizide de karşımıza oyuncu olarak çıkmıştı. Öziri Kınalı Kar, Asmalı Konak, Estağfurullah Yokuşu, Kampüsistan, Ah Be İstanbul, Büyük Umutlar, Memleket Hikayeleri, Kandil, Dolunay, Cemile, Akasya Durağı, Farklı Boyut, Farklı Desenler, Son İstasyon, İnsan Aldandı ve Aşkın Bedeli gibi dizi ve filmlerde görev almıştı.

Arda Öziri'nin cenazesi ne zaman?

Arda Öziri için 29 Mayıs 2018 Salı günü sabah 09:00 sularında İzmir'de mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde bir tören düzenlenecek. Öziri'nin cenazesi daha sonra Alsancak Hocazade Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Işıkkent Mezarlığı'na defnedilecek.

Benzer İçerikler