Geri Dön
Aslı Enver'in barınaktan köpek sahiplenmesi neden önemli?

Aslı Enver'in barınaktan köpek sahiplenmesi neden önemli?

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Aslı Enver, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Yedikule Hayvan Barınağı’ndan sahiplendiği dünyalar tatlısı köpeğini paylaştı ve tabii ki bu fotoğraflar, hepimizin kalbini ısıttı...

Deniz İhsan Taşdelen
Deniz İhsan Taşdelen

Onların sevgisi hepimize yetiyor

Hayvanların sürekli şiddet gördüğü dünyamızda, onlarla bir arada yaşamak, onları sevmek aslında çok basit. Çünkü, onlar bize koşulsuz bir sevgi besliyor. Öyle ki hayat dostumuz, yoldaşımız oluyorlar. Minik arkadaşlarımızla yaşayan birçok insanın bildiği gibi onların sevgisi hepimize yetiyor.

Cins hayvan sahiplenme merakı…

Fakat sosyal medyada son zamanlarda gördüğümüz evcil hayvan satın alma durumu iyice yaygınlaştı. Onların bir eşya gibi alınıp satılması, ünlüler tarafından da yapılmaya başlandı ve birçok ünlüye bu konuda tepki yağdı. Sosyal medyada ticareti dönen bu olay, genellikle insanların cins hayvan sahiplenme merakından kaynaklanıyor. Halbuki, bir canın cins olup olmamasının ne önemi var ki? Önemli olan, bize koşulsuz bağlı olan bu güzel dostlarımıza sıcak bir yuva olmak. Eminim ki bu sıcak yuva, satın alınmadan da kurulabiliyor.

Aslı Enver’in paylaştığı görüntüler içimizi ısıttı

Bu olaylar süre gelirken Aslı Enver, hepimizin kalbini ısıtan bir hareket yaptı ve bakıma muhtaç bir köpeği sahiplendi. Önce onu veterinere götürüp bakımını yaptırdı ardından evinde alıp beslemeye başladı. Evinde kedi de besleyen Aslı Enver, Instagram’a koyduğu gönderilerinde kedilerinin eve yeni gelen misafire alışma sürecini paylaştı. Tatlı görüntüler ile kalbimizi ısıtan Aslı Enver iyi ki var ve tabii ki yeni dostu Bambi de…

Hayvanların birer meta olmadığını, değerlerinin para ile ölçülemeyecek kadar değerli olduğunu da buradan bir kez daha hatırlatmış olalım: Sevgili dostlar, satın almayın sahiplenin!

twitter.com/deniz_tasdelen
instagram.com/deniz.i.tasdelen
deniz.tasdelen@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler