Geri Dön
Erkan Yolaç neden yoğum bakımda?

Erkan Yolaç neden yoğum bakımda?

Bir dönemin fenomen programlarından 'Evet-Hayır'ın sunucusu Erkan Yolaç'ın yoğum bakıma alındığı haberi sevenlerini üzdü. Peki efsane sunucu Erkan Yolaç neden yoğum bakımda? Yoğun bakımda olan Erkan Yolaç'ın hastalığı ne?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Erkan Yolaç neden yoğun bakımda?

'Evet-Hayır' programıyla tanınan efsane sunucu Erkan Yolaç hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyada hızla yayılan haber sonrasında birçok internet kullanıcısı "Erkan Yolaç neden yoğum bakımda?" sorusunun cevabını merak etmeye başladı. "Erkan Yolaç neden yoğum bakımda?" sorusunun cevabını merak edenlerin sosyal medyada sıklıkla Erkan Yolaç paylaşımlarında bulunması da ünlü sunucunun hastalığının sebebini merak ettirdi.

Erkan Yolaç'ın sağlık durumu

"Erkan Yolaç neden yoğum bakımda?" sorusunu merak edenlerin internette rastladığı bilgilere göre Erkan Yolaç, torununun doğumu için ABD'ye gitti. Eşi Asuman Yolaç'la birlikte ABD'de yaşayan oğulları Mehmet Yolaç'ın yanına giden Erkan Yolaç burada grip teşhisiyle hastaneye gitti. Doktorlar tarafından zatürree teşhisi konulan Erkan Yolaç'ın tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği belirtildi.

Erkan Yolaç'ın eşinden açıklama

Erkan Yolaç'ın eşi Asuman Yolaç, Erkan Yolaç'ın yoğum bakımda olmasıyla alakalı olarak şu sözleri söyledi: "21 Mayıs 2018 tarihinde torunumuzun doğumu için ABD'ye geldik. Eşim (Erkan Yolaç) 28 Mayıs tarihinde grip oldu. Ateşlenip bilinç kaybı yaşayancı hastaneye başvurduk. Hastaneye geldiğimiz ilk gün nefes alamama krizi yaşayınca doktorlar Erkan'ı yoğum bakıma aldı. Tedavisi devam ediyor."

Erkan Yolaç kimdir?

Peki Erkan Yolaç kimdir? Neden yoğum bakımda olduğu merak edilen Erkan Yolaç, 24 Şubat 1935 tarihinde doğmuş olan Türkiye'nin en ünlü sunucularından biridir. Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı olan bir kasabada dünyaya gelmiştir. Baba tarafı Bulgaristan göçmeni olan Erkan Yolaç ailesiyle birlikte 6 yaşındayken İstanbul'a taşındı. Liseyi İstanbul Kadıköy'deki Saint Joseph Lisesi ve yine İstanbul Kadıköy'de bulunan Kenan Evren Anadolu Lisesi'nde okudu. Daha sonra babasının işi nedeniyle Kastamonu Lisesi'nde yatılı okudu.

Erkan Yolaç hangi programla tanındı?

Erkan Yolaç neden yoğun bakımda diye merak edenlerin yanıtını aradıkları en çok sorulardan biri Erkan Yolaç'ın mesleği... Yolaç, ilk sunuculuk deneyimini Belediye Fen Dairesi'nde tecrübe etti. Babasının bir arkadaşı sayesinde Belediye Fen Dairesi'nde iş bulan Erkan Yolaç, burada belediye mikrofonundan bir duyuru okudu. Ardından sunuculuğa devam etti. 1962 yılında 'Lekeli Kadın', 1964 yılında 'Muhteşem Serseri', 'Yılların Ardından' ve 'Can Düşmanı', 1973 yılında ise 'Sevda Yolu' isimli filmlerde yer aldı. 21 Mart 1976 tarihinde Türkiye güzeli Asuman Tuğberk ile dünyaevine girdi. Bu evlilikten Göksu adında bir kızı, Mehmet adında bir oğlu oldu. Erkan Yolaç'ın Türkiye tarafından tanınması ise 'Evet-Hayır' programıyla oldu.

Erkan Yolaç neden yoğum bakımda

Erkan Yolaç neden yoğum bakımda

Erkan Yolaç neden yoğum bakımda

Erkan Yolaç neden yoğum bakımda

Erkan Yolaç neden yoğum bakımda

Erkan Yolaç neden yoğum bakımda

Benzer İçerikler