Geri Dön
Ripple yükseliş trendine girebilir

Ripple yükseliş trendine girebilir

Bankalar arası kabul edilebilirlik bakımından en değerli kripto para ünvanına sahip San Francisco merkezli Ripple'ın, şirketin yaptığı yeni duyurunun ardından tırmanış trendine girebileceği açıklandı.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

2018 yılı 2018 gibi kripto paraların yılı henüz olmadı. Fakat kripto paralarda uzun bir süredir devam eden düşüş trendi son birkaç haftadır yerini yükseliş trendine bırakmış durumda. Fakat bu yükselişi 2017'deki dramatik artışla kıyaslamak en azından şu an için mümkün değil.

Haberin Devamı

2017'deki hızlı yükseliş trendi ile gaza gelen kripto para yatırımcıları çok yüksek fiyatlardan kripto paralar satın aldı ve birçoğu zarar etti. Yatırımcılar şimdi kara kara yatırımlarımı nasıl kurtarırım derdine düşerken en azından Ripple yatırımcısının yüzünü güldürecek bir gelişme yaşandı.

San Francisco merkezli Ripple, yılın ilk üç ayına ait pazar raporunu yayınladı. Rapora göre yılın ilk üç ayında 167.7 milyon dolarlık Ripple işlemi gerçekleşti.

Bitcoin nedir? Nasıl satın alınır?

Raporda 2018 yılının ilk çeyreğinde Ripple pazarına dahil olan kişilerin XRP II, LLC'den direkt olarak 16.6 milyon dolarlık Ripple alımı gerçekleştirdikleri ve ayrıca 151.1 milyon dolar değerinde Ripple'ın programlı bir biçimde satıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklanan satış rakamların yılın ilk üç ayında küresel çapta işlem gören 160 milyar dolarlık Ripple pazarının yüzde 0.095'ine denk geldiği vurgulandı.

Ripple tarafından açıklanan ilk çeyrek verileri, kripto paranın değerinde bir miktar artışa yol açtı. Ripple, 27 Nisan 2018 saat 11:17 itibariyle 0.84 dolardan işlem görüyor.

Ripple 24 Nisan 2018'de 0.95 dolar seviyesini test etse de bir süre sonra 0.79 dolar seviyesini görmüştü.

Ripple, tarihindeki en yüksek değeri geçtiğimiz Ocak ayında 4.3 dolar seviyesini görerek yaşamıştı O tarihten itibaren Ripple son derece dramatik bir düşüşe sahne oldu ve 8 Nisan 2018'de 0.48 dolara kadar düştü.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler