Geri Dön
'Selfie Kralı' günde 200 selfie çekiyor

'Selfie Kralı' günde 200 selfie çekiyor

Selfie hayatımıza girdiğinden beri asla sağlıklı insanlar olduğumuzu düşünmüyorum. Elbette selfie'den önce de kendini çekebilmek mümkündü ama adına selfie denilip artık bir trend halini aldıktan sonra tamamen delirdiğimizi düşünüyor hatta bunu iddia ediyorum. İngiltere'de yaşayan Junaid Ahmed bu 'deli'ler arasında yer alan bir isim; çünkü o günde 200 selfie çekmeden duramıyor, ciddi ciddi böyle bir hedefi var ve çılgınlığın dibi yaşıyor, yaşatıyor...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Öyle büyük bir çılgınlık ki BBC'ye konu olmuş genç kardeşimiz.

Haberin Devamı

Henüz 22 yaşında ve Peterborough'da yaşıyor.

Günde en az 3 saatini selfie çekimi yapmak için harcıyor.

Takipçi sayısı 50 bin!

Unvanı bile var

Takipçileri tarafından 'Selfie Kralı' olarak adlandırılan Junaid, bakımına da fazlasıyla önem veriyor.

BBC'ye 'kafasını' anlatan Junaid, "Eskiden son derece kendi halimde biriydim. Sosyal medya bende takıntı haline geldi. Görüntüme çok daha fazla önem vermeye başladım."

Görüntüsüne öyle çok kafayı takmış ki düzenli aralıklarla botoks yaptırdığını ve sık sık yeni kozmetik ürünlerini denediğini de belirtiyor.

Kendisine Instagram'dan gelen negatif yorumları fazla dikkate almadığını ve genellikle sadece pozitif yorumları okuduğunu söylüyor.

'En kötü dönemimdi'

2 yıl önce İngiltere'deki Channel 4 kanalında yayınlanan 'Obsessed With My Body' belgeseline de konu olan Junaid, selfie takıntısındaki asıl sebebin geçmişte görüntüsünden ötürü dışlanması olabileceğine katılıyor.

Haberin Devamı

O karanlık okul dönemleri hakkında şunları diyor: "Hayatımın açık ara en kötü dönemiydi. Kendimi çok beğeniyordum ama görünüşümden nefret ediliyordu. Beni yakmakla tehdit ettiler. "Ne gibi bir hata yaptım da bu insanlar bana böyle davranıyor" diye düşünüyordum."

Herkes sosyal medya fenomeni olabilir ama söz konusu "En az 200 selfie" gibi bir takıntıysa, geçmiş olsun.

Junaid, seni yargılamıyoruz ama sadece geçici bir dönem için bu kafaları yaşadığını düşünüyoruz.

Umudumuz bu yönde.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler