Geri Dön
Ebru Şallı, oğlunun ölümünü kabullendi mi?

Ebru Şallı, oğlunun ölümünü kabullendi mi?

Ebru Şallı, iki yıllık hastalık süreci sonunda küçük oğlu Pars'ı geçtiğimiz aylarda kaybetmişti. "Bu kadın neden mutlu?" diye anlamsızca üzerine gidilen Ebru Şallı yine ilginç laflar söylemiş. Peki Ebru Şallı, oğlunun ölümünü gerçekten kabullendi mi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Nisan ayında hayatını kaybetti

Her ölüm ani, beklenmedik ve çok derinden bir acı bırakıyor... Özellikle de küçük bir çocuğun, iki yıl kadar savaşıp sonra bu savaşı kaybetmesi ve hayatı terk etmesi çok büyük bir acı. Ebru Şallı, dışardan ne kadar güzel ve güçlü görünüyor değil mi? Halbuki tam iki yıl boyunca minik oğlu Pars, yaşam savaşı veriyordu. Ama olmadı. Pars, iki yıl mücadele ettiği lenfoma hastalığına yenik düştü ve 17 Nisan'da hayatını kaybetti.

"Ponçiğim bizi izliyor"

Ebru Şallı, oğlunun vefatından sonra daha büyük bir ilgiyle takip edilmeye başlandı. Acı çeken bir kadının gülümsemesi, tatile gitmesi, eşiyle birlikte gülümseyerek poz vermesi olay oldu. Nisan ayından beri bitmek bilmiyor bu durum. Ebru Şallı yine iyi baş ediyor bu süreçle. Üzerine haksızca gidilmesi karşısında sessizliğini mümkün mertebe korumayı başarıyor. Bir sabah programına röportaj veren Şallı "Dualarınızı, güzel enerjilerinizi alıyorum ama lütfen ağlamayın. Ponçiğim bizi izliyor" demiş son olarak.

Bu kadar kalpsiz miyiz?

Ebru Şallı, oğlunun hayatını kaybetmesinden ötürü büyük bir acı yaşıyor. Gözümüzün önünde hem de. Kabullenme evresinin "Ponçiğim bizi izliyor" safhasında. Yani oğlunun acısı, üzüntüsü çok derinde. Kabullenme aşamasının başlarında. Ama zoru başarmak istiyor. Bir formül bulmuş kendine. Oğlunun kendisini izlediğini düşünüyor, oğlunun kendisini üzgün görmesini istemiyor ve güçlü bir şekilde gülmeye çalışıyor. Her büyük keder gibi evlat acısını da ancak yaşayan bilir. Ebru Şallı çok büyük bir acıyla baş etmeye çalışıyor. Bize düşen susmak. "Neden bu kadın mutlu?"larla evladını kaybetmiş bir kadını, bir anneyi üzecek ve yaralamak isteyecek kadar kalpsiz miyiz gerçekten?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler