Geri Dön
Ed Westwick ikinci kez tacizle suçlandı

Ed Westwick ikinci kez tacizle suçlandı

Hollywood'un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein'a yöneltilen taciz iddialarıyla dünya her gün bir kez daha sarsılıyor. Bu skandaldan güç alan birçok ünlü de, kendisine cinsel taciz ve hatta tecavüzde bulunan isimleri ifşa etmeye devam ediyor. Bu kez suçlanan kişi, 'Gossip Girl' dizisiyle özellikle genç kuşağın favori aktörleri arasında sayılan Ed Westwick.

Rüya Salik
Rüya Salik

6 Kasım'da aktris Kristina Cohen, Facebook sayfasında 3 yıl önce meydana gelen bir olay hakkında detaylı bir açıklama yazdı. "Cinsel saldırıya uğradım," diye başlayan yazıda Ed Westick tarafından tecavüze uğradığını anlattı.

Haberin Devamı


Kristina Cohen

Kristina Cohen, Westwick ile erkek arkadaşı aracılığıyla tanıştığını ve olayın, çift olarak Westwick’in evine yemeğe gittikleri bir gece gerçekleştiğini iddia etti. İddiaya göre Westwick’in grup seks önerisini reddeden çift akşam yemeğine kaldı. Ancak 30 yaşındaki oyuncu ilerleyen saatlerde misafir odasında dinlenen Cohen'e saldırdı. Genç oyuncu olayı şöyle anlattı: “Misafir odasına gittim, uzandım ve uyuyakaldım. Aniden uyandığımda Ed üstümdeydi. Durmasını söyledim ama güçlüydü. Yaşadıklarım bir kabustu." Kristina Cohen erkek arkadaşının yaşananlardan dolayı kendisini suçladığını ve kariyerinin devamı için Westwick aleyhinde konuşmaması konusunda uyardığını da belirtti.

Bu açıklamalardan sonra Ed Westwick saatler içinde tüm suçlamaları reddederek Cohen'in kim olduğunu bile bilmediğini iddia etti.

Haberin Devamı

"Bu kadını tanımıyorum. Hiçbir şekilde hiçbir kadın üzerinde güç kullanmadım. Bu iddiaları kesinlikle reddediyorum."

İKİNCİ KEZ SUÇLANIYOR

Ed Westwick hayranları ona inanmayı tercih ederken, ikinci bir kadın daha 30 yaşındaki aktörün kurbanı olduğunu açıkladı bugün.

Aurelie Marie Cao sahne adıyla tanınan aktrist Aurélie Wynn, 2004 yılında bir grup arkadaşıyla birlikte Westwick'in evine gittiğini, sabah 5'e kadar eğlendiklerini, sonra uyumaya gittiğini, o sırada da Westwick'in odasına gelip kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.


Aurélie Wynn

Wynn yaşadıklarını, Glee dizisinde rol alan ve daha önce çocuk pornosundan hüküm giyen erkek arkadaşı Mark Salling'e anlatmış. Ancak Salling, yaşananları kimseye söylememesini tembihleyip kendisini terk etmiş.

Wynn kız arkadaşlarının da olayı gizlemesi gerektiğini tembihlediklerini söylüyor. Ta ki geçtiğimiz günlerde Kristina Cohen üç yıl önce Ed Westwick tarafından tecavüz uğradığını itiraf edene kadar... Bu olay patladıktan sonra, "Sen de söyle" demişler ve cesaret vermişler.

SESSİZ KALDI


Ed Westwick bir süredir model Jessica Serfaty ile birlikte.

Westwick bu iddiaya henüz cevap vermedi, ancak suçlamalar LAPD tarafından araştırılıyor. Aktrisin kızkardeşi ve arkadaşı olan iki kişi de olayı doğruluyor ve 2014 yılında gerçekleşmesinden kısa süre sonra olay hakkında bilgilendirildiklerini söylüyorlar.

Haberin Devamı

Kevin Spacey, Charlie Sheen ve Mariah Carey'nin yanı sıra, Westwick de gücünü kötüye kullanmakla suçlanan bir diğer Hollywood karakteri oldu. Kimileri taciz ve tecavüz mağdurlarını, bu saldırıları zamanında söylemedikleri için eleştiriyor; kimileriyse tüm olumsuzluklara rağmen, sonunda gerçeği söyleyecek cesareti buldukları için övgüler yağdırıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Benzer İçerikler