Geri Dön
Game of Thrones dizisinin ünlü oyuncusu Emilia Clarke kimdir?

Game of Thrones dizisinin ünlü oyuncusu Emilia Clarke kimdir?

Geçtiğimiz günlerde beyin anevrizması geçirdiğini açıklayan Emilia Clarke, doğal güzelliği ve kişiliğiyle en sevdiğim sanatçılardan biri. Game of Thrones sayesinde tanıdık ama aslında kariyeri ve hayatı başarılarla dolu. İşte onlardan birkaçı...

Meraklı Okur
Meraklı Okur

- Londra'da doğumlu olan 32 yaşındaki Emilia Clarke, New York Üniversitesi'nde öğrenciyken iki yaz dönemi boyunca lisanslı olarak gayrımenkul danışmanlığı yaptı.

Haberin Devamı

- Katıldığı bir programda Game Of Thrones'un oyuncu seçimleri sırasında çok gergin olduğunu ve ördek dansı yaparak yapımcıları etkilediğini söyledi.

- Çoğumuz Emilia Clarke'ı Game of Thrones sayesinde tanıyoruz ama dünya genelinde 200 milyon dolar hasılat elde eden 'Senden Önce Ben' (Me Before You) adlı film de kariyeri için önemli. Ayrıca 'Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi', 'Terminator: Genesis' ve 'Dinozor Saldırısı' gibi önemli fimlerde de rol aldı.

- The New Yorker'a yazdığı makalede Clarke, ilk kez spor salonunda beyin anevrizması geçirdiğini ve o günden beri bilincini korumak için Game of Thrones'taki repliklerini ve birçok şeyi tekrar ettiğini yazdı. Oyuncu, hastalığı yüzünden pek çok kez operasyon geçirdi. Şimdi, benzer hastalıklar yaşayanlar için kurulan 'Same You' adındaki derneğe yardımda bulunuyor.

Haberin Devamı

- Emilia Clarke ve Henry Golding'ın başrolde oynadığı, Londra'da geçen 'Last Christmas' adlı filmin bu yılın sonunda vizyona girmesi bekleniyor.

- Tüm dünyanın merakla beklediği Game of Thrones'un final sezonuna ise sayılı gün kaldı. Dizinin ilk bölümü 14 Nisan Pazar günü yayınlanacak.

Game of Thrones dizisinin ünlü oyuncusu Emilia Clarke kimdir

Benzer İçerikler