Geri Dön
Molatik Fiskos: Gigi Hadid, Selena Gomez ve diğerleri...

Molatik Fiskos: Gigi Hadid, Selena Gomez ve diğerleri...

Molatik Fiskos köşemize hoş geldiniz. Haftaya biraz hangi ünlü, nerede, ne yapmış, neler olmuş tarzında merakımızı gideren olaylarla başlayalım. Geçtiğimiz hafta neler oldu neler... Kahvenizi, çayınızı aldıysanız başlıyoruz.

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin


Haberin Devamı

Jennifer Lopez'e mutluluk protestosu!
Hepinizin bildiği üzere geçtiğimiz haftalarda Jennifer Lopez ve Ben Affleck dünya evine girmiş, 20 yıllık vuslatı sona erdirmişlerdi. Çiftin evliliklerinin ardından Jennifer Lopez'in eski eşi Ojani Noa çarpıcı açıklamalar yaptı. Eski eş demiş ki: "Jennifer Lopez'e ve Ben Affleck'e en iyisini diliyorum, ancak bu evliliğin süreceğine ikna olmadım". Açıkçası bu yorum karşısında Bennifer çiftinden bir yanıt gelir mi pek sanmıyorum. Bu açıklamayı da oldukça talihsiz buldum. Sizin boşanmanızın ardından 24 yıl geçmiş be arkadaşım söylenecek şey mi bu!


Kylie Jenner kötü bir anne mi?
24 yaşındaki dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kylie Jenner geçtiğimiz günlerde küçük kızı Stormi ile birlikte maniküre gittikleri anları paylaştı. Kızıyla video paylaşan Jenner kısa bir süre içinde kötü bir ebeveyn olmakla ve kızını tehlikeye atmakla suçlandı. Tıpkı kendisi gibi kızının tırnaklarına da oje üstüne taş yapıştırtan Kylie Jenner, 'o taşlar ya kopar ve Stormi'nin boğazına kaçarsa' gibi eleştirilere maruz bırakıldı. Kimileri Kylie Jenner'ı çılgınlar gibi yerden yere vururken kimileri de Stormi'nin o kadar küçük olmadığını ve tırnağındaki taşları yutmayacağını savundu. Kim haklıdır bilinmez ancak bence kimse kimsenin anneliğine karışmamalı.

Haberin Devamı


Emrata'nın eşi Sebastian cephesinde gelişme var!
Geçtiğimiz ay aldatıldığı iddialarıyla gündeme gelen Emrata, eşi Sebastian tarafından hayal kırıklığına uğramıştı. O günlerde herkes Emrata gibi olağanüstü güzellikte bir kadının nasıl aldatıldığını merak eden cümleler kurmuştu ki ben bu ifadelere katılmamıştım. Birinin ihanet etmesi için karşısındakinin güzelliğine ihtiyacı olmadığı gibi ihtiyacı olan tek şeyin sadakat duygusu olduğunun altını bir kez daha çizelim. Neyseki olayın üzerinden çok geçmeden bazı gelişmelerin olduğunu öğrendik. Emrata'nın yakın çevresinden bazı kaynaklar, Sebastian Bear-McClard'ın ikinci bir şans vermesi için Emrata'ya yalvardığını söyledi. Fakat yine aynı kanynakların, "Böyle bir şey olmayacak çünkü Emily kendi araştırmasını yaptı ve Sebastian'ın arkasından çevirdiği başka şeyler de öğrendi" şeklinde açıklaması da bulundu. Bu işin sonu iyi bir yere gitmiyor sevgili fiskos okuyucuları bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.

Haberin Devamı


Khloe Kardashian ikinci kez anne oldu!
Reality şov yıldızı Khloé Kardashian ve eski erkek arkadaşı NBA oyuncusu Tristan Thompson'ın çocukları dünyaya geldi. Taşıyıcı anneden dünyaya gelen bebeğin erkek olduğu bilgisi verildi. Ancak Tristan Thompson'ın aylar önce Khloe Kardashian'ı aldatması sebebiyle çift ayrıldı ve muhtemelen bir daha bir araya gelmeyecekler.


Selena Gomez anne olmak istiyor!
Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, geçtiğimiz günlerde samimi açıklamalarda bulundu. Yoğun iş temposunu bırakıp hayatının başka bir evresine geçmek istediğini söyledi. Podcast kanalına konuk olan Gomez, "Evlenip anne olmayı umuyorum. Neticede tüm bunlardan sıkılacağım, muhtemelen hayatımın çoğunu hayır işlerine adarım" ifadelerini kullandı. Umarız her şey gönlüne göre olur Selena!

Haberin Devamı


Gigi Hadid de camiaya katıldı
Kendi markasını kuran ünlüler camiasına Gigi Hadid'te katıldı. Dünyaca ünlü yıldızlar kendi işleri dışında kozmetik, giyim, sağlıklı yaşam gibi sektörlere de el atıyor kendilerini her alanda ispatlamaktan mutluluk duyuyorlar. Ünlü model Gigi Hadid de bir giyim markası kurdu. 'Guest in Residence' adını verdiği markası için çalışmalara devam eden Hadid, yeni girişimi için oldukça heyecanlı.

Benzer İçerikler